• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2020

23:20

(FOTO) ZVEZDA NASTAVILA DA POMAŽE! Novi human gest crveno-belih!

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDA NASTAVILA DA POMAŽE! Novi human gest crveno-belih!

Podeli vest

Kiša i tmurno vreme u Beogradu nisu pokvarili raspoloženja zvezdaša starijih od 65 godina jer je danas dodatno uspeo da ih razveseli Dušan Jovančić

Pojavom i vedrim duhom, Zvezdin vezista je u domove članova i veterana crveno-belih donosio sem poklona i mnogo pozitivne energije.

VELIKI ZVEZDINI PLANOVI! Spremaju se dolasci tri prekaljena asa, "delije" će biti u transu!

Crveno-bela akcija pomoći našim članovima i veteranima starijim od 65 godin, ušla je u četvrti dan. Jovančić je rodom iz Beograda pa je dve kese pomoći, jednu sa namirnicama i drugu sa poklonima našeg kluba, nosio na adrese zvezdaša na opštini Vračar.

Zakucao je na vrata predsednika Skupštine kluba, legendarnog golmana Ratomira Dujkovića, ali i bivšeg trenera koji se sa generacijom iz Barija 1991. godine u Tokiju popeo na krov sveta – Vladice Popovića. Emotivni Vladica koji je pre mesec dana napunio 85 godina nije skrivao oduševljenje. Sam gest našeg kluba kao i sam čin da naši prvotimci i omladinci lično dele pomoć bude najiskrenija osećaja kod svih zvezdaša.

 

 

- Lepa akcija, jedinstvena u veoma specifičnim uslovima pandemije korona virusa. Zvezda je još jednom na delu pokazala da misli na svoje članove, veteran i u ovako teškim vremenima. Video sam I osertio danas da je i njima ovaj naš gest mnogo značio. Bili su prijatno iznenađeni što smo im pokazali mali znak pažnje i da brinemo o njima. Nadam se da će nastaviti da budu odgovorni kao i do sada pa da sve ovo što pre prođe i da se vratimo normalnom životu – istakao je Jovančić.

Akcija Crvene zvezde se nastavlja, već sutra će na vrata starijih zvezdaša pokucati neki novi igrač koji će u domove doneti mali znak pažnje našeg kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija