• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

19:30

(FOTO) ZVEZDA JE DAVNO BACILA OKO NA DEFANZIVCA STEAUE! Konačno je odabrao SVOJ put!

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDA JE DAVNO BACILA OKO NA DEFANZIVCA STEAUE! Konačno je odabrao SVOJ put!

Podeli vest

Srpski fudbaler Bogdan Planić sa velikim uspehom već sezonama unazad igra za Steauu, međutim, došlo je vreme za rastanak. Ne tako davno Planića je želela Crvena zvezda, ali do transfera nije došlo

Kontroverzni gazda kluba Điđi Bekali tvrdi da Planić ima još godinu ugovora, da mu sledi kazna i traži za njega ogromnih 10 miliona evra evra, međutim, agent Planić je već najavio da će Srbin ovoga leta kranuti put Makabija iz Haife, prenosi "Mozzartsport".

(UŽIVO) CRVENA ZVEZDA - EVROPA! Crveno-beli kreću pohod ka Ligi šampiona, Stanković doneo bitnu odluku!

Foto: Starsportphoto

Ipak, za nekadašnjeg igrača OFK Beograda, Crvene zvezde i Vojvodine je zainteresovan i AEK, ali se taj interes u poslednje vreme ohladio jer grčki klub kao prioritet za jačanje defanzivne linije vidi Sokratisa Papastatopulosa iz Arsenala i radi na njegovom dovođenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija