• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

20:13

EKSPLOZIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda dovela OGROMNO pojačanje

Crvena zvezda

EKSPLOZIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda dovela OGROMNO pojačanje

Podeli vest

Američki centar Džoni O'Brajant novo je pojačanje Crvene zvezde

On je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor.

Džoni O’Brajant (27, 206) koji može podjednako dobro da pokriva pozicije krilnog centra i centra, studirao je na Luizijana stejt univerzitetu, a 2014. godine  izabran je od strane Milvokija na NBA draftu. U Ekipi Baksa se potom zadržao dve sezone.

Igrao je u NBA ligi i za ekipe Denvera i Šarlota, u kojima je proveo po jednu sezonu, a evropski deo karijere započeo je u ekipi Makabija tokom 2018.godine.

 

 

Nakon toga nastupao je za ekipu Lokomotive iz Krasnodara za koju je do pandemije Covid-19 odigrao 10 utakmica i ostavio odličan utisak sa 14 poena i 5 skokova po meču.

Dolaskom O Brajanta, Crvena zvezda je dobila igrača koji će doneti dodatni kvalitet ekipi na svakom delu terena, a posebno u reketu. Osim odličnih skakačkih sposobnosti, Amerikanca koji je rođen 1.juna 1993.godine u Klivlendu u Misisipiju odlikuje i izvanredan šut sa distance za igrača koji je visok 207 centimetara i težak 117 kilograma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija