• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2021

11:33

Kanga je KABADAHIJA! Nije bolji od Zvezdine dece, ali je zato SKUPLJI

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kanga je KABADAHIJA! Nije bolji od Zvezdine dece, ali je zato SKUPLJI

Podeli vest

Oštre reči prema reprezentativcu Gabona uputio je bivši šampion Evrope sa Crvenom zvezdom Dragiša Binić

Crvena zvezda je u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope ubedljivo savladala Kluž, a Gelor Kanga je ponovo bio na ivici da dobije crveni karton.

Čovek umalo nije dobio drugi žuti i ko zna koji put je skoro napravio problem, saigrače ostavio na cedilu. Ne znam zašto ne porade s njim, stanu na put kabadahijskom ponašanju - rekao je Binić za "Sportski žurnal".

Foto: starsport

Dragiša Binić i Zvezdan Terzić u razgovoru

Kanga je, podsećanja radi, u 71. minutu dobio nepotreban žuti karton, a potom je zamalo dobio još jedan samo dva minuta kasnije kada je trebalo svoje mesto da ustupi Nenadu Krstičiću.

Glavni sudija meča Georgi Kabakov mu je pokazao da teren napusti na jednu stranu, a on je krenuo na drugu. Bugarin se već tada mašio za džep, ali je reagovao kapiten Milan Borjan i naterao Gabonca da posluša arbitra, te je izbegao još jedno u nizu glupo isključenje.

- Razumeo bih da pokazuje superiornost, da bez njega ne možemo da dobijemo nikog. Ovako, razlikuje se od naše dece ne po igri već jedino po primanjima - dodao je Binić.

Foto: Starsportphoto

Kanga dobija crveni karton protiv Šerifa

Podsetimo, Kanga je pre dve nedelje protiv Šerifa na "Marakani" isključen tako što jedobio drugi žuti karton zbog faula na 80 metara od Zvezdinog gola.

Takođe, pre pet godina je u pauzi između dva poluvremena udario fudbalera Ludogoreca, čime je "nagrađen" direktnim crvenim kartonom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Amabasadorka Konrad poručila: Kada je reč o budućnosti, zajednička nam je želja da Srbija uskoro postane članica Evropske unije!
Politika

Amabasadorka Konrad poručila: Kada je reč o budućnosti, zajednička nam je želja da Srbija uskoro postane članica Evropske unije!

Ambasadorka Nemačke u Srbiji Anke Konrad rekla je danas na ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove nemačke fabrike PWO Grupe u Čačku, da Nemačku i Srbiju povezuje istorija puna promena i sadašnjost sa brojnim izazovima, ali da je zajednička želja ulazak Srbije u EU, što će omogućiti da se stvore nove ekonomske predispozicije za dalji ekonomski razvoj.

28.05.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić
Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor Srđanu J. i Dejanu D., osumnjičenima za ubisvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

28.05.2024

11:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07