• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

18:29

POZNATI DETALJI ŽIVKOVIĆEVOG UGOVORA U ZVEZDI! Evo koliko će dobiti za SVAKI GOL!

Crvena zvezda

POZNATI DETALJI ŽIVKOVIĆEVOG UGOVORA U ZVEZDI! Evo koliko će dobiti za SVAKI GOL!

Podeli vest

Bivši mladi reprezentativac Holandije Rišairo Živković uskoro oblači dres Crvene zvezde

Posle pregovora sa šampionom Srbije, brzonogi ofanzivac dao je potvrdan odgovor i pristao da se preseli u Ljutice Bogdana!

Rišairo Živković će u ponedeljak potpisati ugovor sa crveno-belima, odnosno saradnju na tri godine.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je u prvi mah ponudila godišnja primanja od 360.000 evra, brzonogi ofanzivac je tražio nešto više i novac za potpis. Prema saznanjima Mozzart Sporta Rišairo Živković će u Crvenoj zvezdi zarađivati 420.000 evra po sezoni, ali neće dobiti novac na ruke.

Prilikom pregovora sa crveno-belima nekadašnji član Ajaksa se izborio za vrlo dobre bonuse! Ako se Crvena zvezda bude plasirala u Ligu šampiona, dok Živković bude njen član, biće nagrađen sa 100.000 evra. Za potencijalnni ulazak u Ligu Evrope dobiće duplo manje, a za plasman  u Ligu konferencije 25.000 evra.

Foto: Informer

 

Ako bude učestvovao u osvajanju titule Rišairo Živković će dobiti 30.000 evra, premija za kup iznosi 20.000 evra.

Za svaki gol Rišairo će dobiti dve hiljade evra, a za asistenciju 1000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Odakle zvezdi tolike pare za sve te dovedeneni one koji nkome ne trebaju ???? Da li su to pare od pereza i akciza koji su nametnute građanima Srbije ???? Ovakav fudbal treba zabraniti u Srbiji a klubove pod hitno prodati pa onda kom opanci a kom obojci !!! Nacionalni stadion nikome ne treba jer u našim klubovima je sve manje domaćih igrača a sve više stranaca koji nikome ne trebaju !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija