• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

31.12.2021

09:49

SUPRUGA GOLMANA CRVENE ZVEZDE ODBRUSILA HEJTERIMA! Milana motiviše kad me navijači vređaju! Mnogo sam opasna!

Starsportphoto

Crvena zvezda

SUPRUGA GOLMANA CRVENE ZVEZDE ODBRUSILA HEJTERIMA! Milana motiviše kad me navijači vređaju! Mnogo sam opasna!

Podeli vest

Snežana Borjan, izabranica kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, kaže da je ne dotiču prozivke navijača, dok njenog supruga navode da bude još bolji * Podržala sam ga kad je hteo da pređe u Zvezdu

Uvrede sa tribina me ne potresaju, a mog supruga to dodatno motiviše, kaže supruga golmana Fudbalskog kluba Crvena zvezda Milana Borjana (34), atraktivna Snežana (39).

Bračni par Borjan je u centru pažnje nedeljama, otkad se u javnosti pojavila informacija da je golman Kanade poreklom iz Knina zatražio raskid ugovora. Raspleta još uvek nema, a u novogodišnjem intervjuu za naš list zgodna plavuša nije otkrila da li Milan ostaje u Zvezdi. Ipak, ispričala je da je podnela veliku žrtvu da bi on došao u klub sa "Marakane" i napravio velike uspehe.
Sličnost sa Vandom

Da ne budem grešna, Vanda Ikardi i ja imamo jednu jedinu sličnost, obe imamo plavu kosu

 


Koliko Vam smetaju skandiranja sa tribina i kada loše pišu i pričaju o vama?

- U nekom trenutku sam shvatila da sam izgleda najveći problem u našoj zemlji jer na svakom stadionu gde igra moj suprug možete da čujete moje ime. Tek posle određenog vremena, kada sam napravila retrospektivu od posla direktorke marketinga u Partizanu do Milanovog petogodišnjeg angažmana u Crvenoj zvezdi, shvatila sam da sam mnogo opasna.

Da li u tim situacijama smiruje muž vas ili vi njega?

- Njega motiviše, mene ne dotiče.

Foto: instagram

Snežana i Milan Borjan



Pričali ste da ste se borili da Milan dođe u Zvezdu. Možete li nam reći šta ste učinili da dođe?

- Rekla sam mu da ću podneti sve što nas čeka jer sam sigurna da je on jedini čovek koji može Zvezdu da vrati u Evropu i da će se zahvaljući njemu titula vratiti na "Marakanu" i tamo ostati dugo godina. Bila sam u pravu, a i podnela sam veliku žrtvu. Uvek želim ono što on najviše želi.

Mnogi vas optužuju da se mešate u karijeru svog supruga...

Želim bebu u 2022.


Šta ćete u novogodišnjoj noći poželeti sebi i najbližima?

Želim zdravlje, ljubavi koliko i do sada, i jednu bebu u 2022. godini. Mislim da je krajnje vreme za to. Na poslovnom planu želim da naši golmanski kampovi postanu sinonim dečje sreće i zadovoljstva. Želim da mnogo dece sa Kosova i Metohije bude deo našeg kampa. Planiram i otvaranje najvećeg nutricionističkog i fitnes centra. Milan i Snežana Borjan su sinonim za sport, zdrav način života i porodičnu snagu.


- To može da kaže samo neko ko nikada nije popričao sa Milanom Borjanom. Njegov pogled je dovoljan da nikada ne izgovorim ono što sam pomislila. Da li mislite da bih ja ovako jaka mogla da živim sa čovekom koji nema autoritet i kredibilitet? Čovek bez snage i jačine ne može da vodi svlačionicu Zvezde, niti da odbrani pet penala i šutira penal a da nije ni trepnuo.

Foto: Novak Đurović

 


Porede vas čak i sa Vandom Ikardi, suprugom argentinskog fudbalera Maura Ikardija, koja mu je menadžerka. Da li vam to smeta?

- Ne smeta mi jer tu komparaciju može da napravi samo voditelj koga je policija uhapsila jer je primao mito iza kamiona. Da ne budem grešna, Vanda Ikardi i ja imamo jednu jedinu sličnost, obe imamo plavu kosu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
uzicanin

pre 2 godine

Dosta vise sa ovom ženom,malo ste preterali .Da li ima nelo druginu Srbiji da pisete?Toliko vrhunskih sportiskinja osvajaca medalja a vi o njoj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija