• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2021

20:02 >> 20:06

OGLASILA SE SNEŽANA BORJAN! Evo da li KAPITEN ZVEZDE ostaje na Marakani!

Crvena zvezda

OGLASILA SE SNEŽANA BORJAN! Evo da li KAPITEN ZVEZDE ostaje na Marakani!

Podeli vest

Supruga Zvezdinog kapitena Milana Borjana, Snežana, oglasila se na svom Instagramu povodom informacija o rastanku crveno-belih i kanadskog reprezentativca

Kao "bomba" odjeknula je vest da Milan Borjan želi raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, a nekoliko sati kasnije na svom Instagramu oglasila se supruga kapitena srpskog šampiona - Snežana Borjan. 

- Dragi ljudi, zablokirali ste mi Instagram sa pitanjem "Da li Milan Borjan ide iz Zvezde" i sve ostalo... Znači, ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije. Za sve što vas interesuje, imate upravu kluba, Zvezdana Terzića, PR-a kluba, oni plasiraju sve informacije u novine i medije. Kontaktirajte njih. Ja želim da uživam sa svojom porodicom na odmoru, a i vi znate da se ja ne mešam u karijeru svog supruga - rekla je Snežana Borjan.

Podsetimo, Borjan je zatražio raskid ugovora budući da bi karijeru da završi u manje stresnoj sredini, ali da dobije još jedan unosan ugovor. Pored toga, govorio se o sukobu sa Dejanom Stankovićem posle remija sa Radnikom, a navodno su pale i teške reči i mesta za obojicu neće biti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan Jankovic

pre 2 godine

Ja bih najvise na Svetu voleo da Legenda Crvene Zvezde Milan Borjan ostane u nasoj Zvezdi! Borjane moj dragi, Nasa Zvezda je zivot, sve stalo u sitnice! Veliki ljudi prastaju, a ti i si ne sumnjivo veliki covek i igrac.

markojo

pre 2 godine

Braco zanemarite ego, sujetu i ostale decije bolesti. Ne samo Borjan nego svi. Da bi Zvezda napredovala potrebni ste svi. Nadam da se da ce se ovo resiti i da ce se klub pojacati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija