• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

11:28

SNOVI SE OSTVARUJU! IZ MAČVE STIŽE NA MARAKANU! Vezista kreće u Antaliju...

Starsportphoto

Crvena zvezda

SNOVI SE OSTVARUJU! IZ MAČVE STIŽE NA MARAKANU! Vezista kreće u Antaliju...

Podeli vest

Na Marakanu stiglo još jedno neočekivano pojačanje.

Prema saznanjima Mozzart Sporta srpski šampion je blizu zaključivanja transfera talentovanog veziste šabačke Mačve Ognjena Mijailovića.

Igrač rođen 2003. godine, koji je imao zapaženu ulogu tokom prethodne sezone, trebalo bi da se priključi pripremama Crvene zvezde već sutra, odnosno da večeras stigne u Antaliju. Pitanje je samo da li ga Crvena zvezda dovodi kao pojačanje, ili će Mijailović biti prekomandovan u redove Grafičara.

Foto: Starsportphoto

 

Imao je u superligaškom rangu vrlo zapaženu ulogu, odigrao čak 19 mečeva.Međutim, pošto nije želeo da produži ugovor sa šabačkim klubom prekomandovan je u omladinski tim.

Ove zime se pričalo da je za njegove usluge zainteresovana i Đenova. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je pre nekoliko dana istakao da crveno-beli intenzivno tragaju za još jednim pojačanjem u veznom redu. Posebno posle izvesnog prelaska Njegoša Petrovića u špansku Grandu. Najveća želja sportskog sektora je Edmund Ado iz Šerifa, koji se pokazao u letnjem dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona, potom je i blistao u elitnom takmičenju. Međutim, pregovori sa moldavskim klubom neće biti nimalo laki. Nezvanično, Šerif traži dva miliona evra, crveno-beli su spremni da uplate polovinu te sume. Bez obzira na dolazak talentovanog Ognjena Mijailovića sigurno će se još tragati za pojačanjem na toj poziciji...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GROF KRADE ZVEZDI NAPADAČA! Već je obavljen razgovor!
Fudbal

GROF KRADE ZVEZDI NAPADAČA! Već je obavljen razgovor!

Srpski napadač Đorđe Despotović precrtan je u Rubinu iz Kazanja i očekuje se da napusti Tatarstan do kraja zimskog prelaznog roka. U medijima se pojavila informacija da ga želi Crvena zvezda ponovo u svojim redovima, ali od tog posla gotovo sigurno nema ništa

26.01.2022

09:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15