• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

22:33

ŠOKANTAN KRAJ - KOŠARKAŠ ZVEZDE IZNENADIO SVE! Završio KARIJERU usred SEZONE... (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŠOKANTAN KRAJ - KOŠARKAŠ ZVEZDE IZNENADIO SVE! Završio KARIJERU usred SEZONE... (FOTO)

Podeli vest

Nemački košarkaš Maik Cirbes rešio je da završi svoju reprezentativnu karijeru nakon 13 godina

Dobio je Maik Cirbes i treću šansu u crveno-belom dresu na početku sezone, ali su mnogobrojne povrede udaljile nemačkog centra sa parketa. Jasno je i Cirbesu da telo više ne ide, te je on rešio da iza sebe ostavi jednu etapu i povuče se iz reprezentacije Nemačke. 

Centar crveno-belih, koji već duže vreme ne igra zbog povrede, je putem društvenih mreža odlučio da se oglasi i da objasni razloge ovakvog poteza. Priznaje da mu nije bilo lako, ali je otkrio i da su postojali neki problemi u odnosu sa koarkaškim savezom Nemačke.

- Posle prve utakmice 2009. godine i ukupno 75 mečeva sam odlučio da se povučem iz reprezentacije. Ponosan sam i počastvovan što sam bio deo tima toliko dugo, što sam predstavljao svoju zemlju širom sveta i stvarao uspomene sa sjajnim saigračima. Iako je bilo nedostatka komunikacije u poslednjih nekoliko meseci i iako je način na koji je Savez prestao da me kontaktira teško bio pokazatelj poštovanja, napuštam tim bez žala. Zahvalan sam na šansi koju sam dobio i na ljudima koji su bili deo putovanja - napisao je Cirbes. 

 

 

Ipak, Nemac još uvek nema nameru da ostavi košarku već najavljuje nove izazove po isteku aktuelne sezone. 

- Nastaviću da budem posvećen košarci, posvetiću se nastavku sezone i jedva čekam da vidim gde će me karijera odvesti dalje - jasan je Nemac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija