• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

08:15

PONOVO U CRVENO-BELOM! Miljenik DELIJA obukao dres i prisetio se dana u ZVEZDI! (FOTO)

Crvena zvezda

PONOVO U CRVENO-BELOM! Miljenik DELIJA obukao dres i prisetio se dana u ZVEZDI! (FOTO)

Podeli vest

Američki košarkaš Bili Beron oduuševio je navijače Crvene zvezde nakon svoje objave na Tviteru

Malo šta je moglo da popravi raspoloženje navijača Crvene zvezde nakon elimnacije od Makabi Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je u tome uspeo Bili Beron. Američki košarkaš je objavom na Tviteru oduševio pristalice srpskog kluba budući da se prisetio dana provedenih u crveno-belom dresu. 

Govorio je Bili Beron mnogo puta o Beogradu i ljubavi koju oseća prema Crvenoj zvezdi. Nikada nije krio da je srpski klub ostao urezan u njegovom srcu, te da je u Zvezdi proveo najlepše momente u svojoj karijeri, nakon čega je otišao u Zenit. 

Ipak, situacija u Rusiji naterala ga je na novu promenu sredine, a Bili Beron postao je novi košarkaš Olimpije iz Milana. Italijanski klub nosi slične boje kao Zvezda - crveno-bele, Bili Beron je na svom Tviteru objavio fotografiju u novoj opremi uz predivan opis. 

- Ponovo u crveno-belom - napisao je Bili Beron uz objavu fotografije u trening majici Olimpije iz Milana. 

Tokom dve sezone u dresu Crvene zvezde Bili Beron je osvojio tripla-krunu, pošto je predvodio ekipu do trofeja u ABA ligi, Košarkaškoj ligi Srbije i ABA liga Superkupu. Svetska pandemija koronavirusa sprečila ga je da ostavi dublji trag u Beogradu, ali ga navijači pamte kao jednog od najboljih šutera ikada. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija