• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2022

18:18

SA ZVEZDOM JE IGRAO LIGU ŠAMPIONA! Sada je POTPISAO za superligaša!

Informer

Crvena zvezda

SA ZVEZDOM JE IGRAO LIGU ŠAMPIONA! Sada je POTPISAO za superligaša!

Podeli vest

Voždovac je nastavio praksu dovođenja igrača koji su ponikli na Marakani, a poslednji primer je Bogdan Jočić

Dres Zmajeva je po izlasku iz Zvezdine škole obukao Miloš Pantović, potom je praksu nastavio Borislav Burmaz, strelac gola za Voždovčane u prethodnom meču sa Lučancima, a sada je red došao na Bogdana Jočića.

Momak rođen 2001. godine igrao je sa crveno-belima Ligu šampiona za omladince, kada je Zvezda ispala od Midtjilanda u osmini finala.

Zahvaljujući sjajnim partijama, šampion Srbije je Jočića prodao 2019. godine u Veronu za 500.000 evra, ali se mladi vezista vratio prethodne jeseni na superligaške terene i nastupao za Metalac.

Prolećni deo proveo je u dresu Pro Verćelija, gde je upisao samo četiri meča. Sada je došao trenutak da ponovo razmotri opcije, pa je uz dozvolu klupskih čelnika doneo odluku da se rastane sa Veronom i u redovima Voždovca pokuša da se vrati na željeni kolosek.

Foto: printscreen

Bogdan Jočić

Značajnu pomoć Jočiću predstavlja konstatacija da će u "na krovu" ponovo raditi pod nadzorom Nikole Puače, nekadašnjeg trenera u omladincima na Marakani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12