• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

22:15

(OCENE) SANOGO KAO LAV U KAVEZU! Bukari RAZBIO crno-bele, Ivanić i Rodić TOTALNO razočarali!

Starsportphoto

Crvena zvezda

(OCENE) SANOGO KAO LAV U KAVEZU! Bukari RAZBIO crno-bele, Ivanić i Rodić TOTALNO razočarali!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su večeras 1:1 (0:1) u 168. vecitom derbiju, koji je odigran u devetom kolu Superlige

Pred 18.568 gledalaca u Humskoj, Zvezda je povela fantastičnim pogotkom Osmana Bukarija u 27. minutu, iz voleja posle povratne lopte udarcem sa 17 metara, što je bez dileme bio jedan od najlepših pogodaka u derbijima ikad. Ipak, konačan rezultat je na startu drugog poluvremena postavio Bibras Natho iz penala! 

Foto: Starsportphoto

Ocene: 

Milan Borjan 6,5 - Nije imao kapiten Crvene zvezde mnogo posla tokom prvog poluvremena. Ipak, uspeo je da sačuva koncentraciju i neposredno pred odlaska na odmor da uštopuje udarac Svetozara Markovića. Pored toga, imao je jedno sjajno izletanje na dvadesetak metara kada je pokupio loptu ispred Rikarda Gomeša. 

Strahinja Eraković 6 - Igrao je sve u odbrani sem onoga što mu je prirodna pozicija - štopera. Ponovo je bio žrtva slabe rotacije, u drugom poluvremenu sa desne prešao na levu stranu. Sve u svemu - dobra partija. 

Nemanja Milunović 6,5 - Tokom prvog poluvremena stub Zvezdine odbrane, u nastavku bez potrebe nervozan. Malo je falilo da u finišu utakmice sruši Nemanju Jovića i skrivi penal, ali je za korak izbegao najstrožu kaznu. Vladao je "vazdušnim prostorom" iznad Humske. 

Aleksandar Dragović 6,5 - Kada Rikardo Gomeš vidi robusnog reprezentativca Austrije kao da mu zaboravi fudbal. Ponovo je štoper crveno-belih u džep spakovao najboljeg strelca Partizana. Tokom prvog poluvremena crno-beli nisu mnogo gađali i napadali Dragovića, ali je iskusni Austrijanac sve uspevao da pokrije. 

Milan Rodić 5,5 - Možda i najslabija karika Zvezdine poslednje linije. Istina, imao je naspram sebe izuzetno raspoloženog Fuseni Dijabatea. Progledao mu je glavni arbitar "kroz prste" u finišu prvog poluvremena kada je povukao Kvinsija Meniga sa leđa na sredini terena. Ipak, ni to ga nije sačuvalo na terenu pošto je na startu drugog poluvremena ustupio svoje mesto Marku Gobeljiću. 

Seku Sanogo 7 - Na momente je delovalo da ga je bilo svuda po terenu! Kao lav u oktagonu, kidisao je na sve igrače Partizana, preorao teren u Humskoj i uspeo da opravda poverenje trenera Milojevića. 

Foto: Starsportphoto

Gelor Kanga 6,5 - Kada je raspoložen za fudbal kao danas, milina ga je gledati. Jurio je za loptom, želeo da igra i učestvuje u svakoj akciji crveno-belih. Uspevao je da promeni stranu. Uspeo je da sprovede ideju i gotovo svaki put doturi "fudbal" do Osmana Bukarija koji je bio centralna figura večeras u Humskoj. Kada je Zvezda stala, stao je i on i to je bio evidentan problem. Nekoliko nerezonskih udaraca koji su u momentu iznerivrali i junaka iz pasusa ispod. 

Aleksandar Katai 6 - Nažalost, tragičar... Skrivio je, naivno, Zvezdin "Magiko" penal na startu drugog poluvremena i dao krila Partizanu. Ipak, uspeo je da se trgne iz letagrije i u finišu ozbiljno pripreti crno-belima posle akcije sa Gelorom Kangom. 

Mirko Ivanić 5,5 - Odlukom trenera ili ne, Ivanić je u 168. večitom derbiju imao daleko defanzivniju ulogu od nekih prethodnih. Gotovo da mu ništa nije išlo "od noge" u prvom poluvremenu te ga je Milojević u nastavku izveo. 

Foto: Starsportphoto

Osman Bukari 7 - Pored toga što je postigao jedan od najlepših golova na mečevima Crvene zvezde i Partizana u poslednjoj deceniji, repezentativac Gane pokazao je koliko je pojačanje! Ušao je u glavu Slobodanu Uroševiću, kapiten Partizana nije mogao ni lasom da ga uhvati, plesao je Bukari po terenu. Kao i obično, pao je u nastavku meča, na tome će na Marakani morati da rade!

Aleksandar Pešić 6 - Rvao se sa Svetozarom Markovićem i Igorom Vujačićem, ali nikako nije uspevao da stvori prostor za sebe i svoje saigrače. Ponovo je bio u funkciji tima, odigrao lavovsku utakmicu, baš ono što svi na Marakani očekuju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojke

pre 1 godinu

A partizanove igrace da ocenite?Nista,a?Znam da necete da objavite komentar PICKETINE JEDNE,JEBEM LI VAM MRTVU MAMU PO SRED PICKE,JEBO LI VAS ZVALAVI GOVNAR I UREDNIK VAS DA VAS JEBO!A USTACE SRBIJA JEBEM LI VAM MAMU CENZURISANU

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija