• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2022

09:06

ZVEZDAŠI, DA LI GA PREPOZNAJETE? Bio je trener crveno-belih pre nekoliko godina, a sada je IZNENADIO SVE! (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI, DA LI GA PREPOZNAJETE? Bio je trener crveno-belih pre nekoliko godina, a sada je IZNENADIO SVE! (FOTO)

Podeli vest

Da je treneski posao jedan od nastresnijih na svetu, dokaz je Miodrag Grof Božović, koji se za samo pet godina koliko nije prisutan u srpskoj javnosti promenio do neprepoznatljivosti

Crvena zvezda je u petak uveče obeležila veliki jubilej, odsnosno 60 godina otkako je legendarni Dragan Džajić počeo karijeru u crveno-belom dresu.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio je da će od naredne sezone Zvezda povući dres sa brojem 11 iz upotrebe, u znak poštovanja za zvanično najboljeg jugoslovenskog fudbalera 20. veka.

Brojne legende kluba, bivši i sadašnji igrači su prisustvovali ovom događaju, a svojim dolaskom pažnju je privukao i bivši trener prvog tima Miodrag Božović, kojeg mnogi nisu ni prepoznali!

Foto: Insider, Pedja Milosavljevic

 

Čovek koji je sedeo na klupi Zvezde od 2015. do 2017. godine, i donedavni trener ruskog Arsenala iz Tule se promenio do neprepoznatljivosti! Ne tako davno, Božović je upitan da li je sve u redu sa njegovim zdravljem, pošto je delovalo da se preko noći promenio:

- Nije baš preko jedne noći, jeste preko 30. Počeo sam naglo da sedim, kosa je postala sve ređa, obrve su pobelele i eto rezultata pred vama. Svako čudo za tri dana, tako i ovo. Prilagodljiv sam čovek, već sam se navikao na novi izgled. Čik da neko sad kaže kako je lagodan trenerski život, izazivam ga na dvoboj- rekao je Božović početkom godine.

Božović je nedavbo rekao i da smatra da će prvak Srbije imati uspeha u Ligi Evrope.

- Ovi igrači i stručni štab su mnogo radosti doneli navijačima, verujem da će svi ispadanje brzo preboleti, jer je realno da Zvezda ponovo ima veoma uspešnu sezonu u Ligi Evrope. Uprava je napravila fenomenalan prelazni rok i to je nešto u čemu se svi slažemo, prosto nije se dalo ovog puta da se obezbedi Liga šampiona- izjavio je Božović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija