• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2022

17:30

ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE! Specijalne NAGRADE za kupce sezonskih ulaznica! Evo šta sve može da se DOBIJE!

kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMILA IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE! Specijalne NAGRADE za kupce sezonskih ulaznica! Evo šta sve može da se DOBIJE!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda počeo je u sredu redovnu prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2022/2023

Klub je putem svojih zvaničnih platformi u prethodnom periodu u više navrata i do detalja objavio sve najvažnije servisne informacije i cene za utakmice crveno-belih u narednoj sezoni koje će igrati u Evroligi, ABA ligi i domaćem šampionatu (KLS) koje još jednom možete pogledati OVDE.

Zvezda je u saradnji sa svojim sponzorima pokrenula i nagradnu igru i pripremila još jedno veliko iznenađenje za sve kupce sezonskih karata koji to budu uradili do prve utakmice u Beogradu i zvaničnog početka sezone (prvi meč crveno-belih na programu je prvog oktobra, na startu ABA lige protiv MZT-a u Beogradu).

Naime, svi kupci sezonskih karata do tog datuma automatski postaju učesnici u nagradnoj igri i ulaze u obzir za jednu od nekolicine vrlo vrednih i lepih nagrada, od kojih svakako najatraktivnije predstavljaju prva i druga:

Foto: kkcrvenazvezda.rs

detalj sa treninga Crvene zvezde

1. Putovanje čarter letom sa ekipom na neko od brojnih evroligaških gostovanja;

2. Putovanje čarter letom sa ekipom na neko od brojnih evroligaških gostovanja;

3. Poklon originalni dres KK Crvena zvezda sa potpisima svih igrača;

4. Lopta sa potpisima svih igrača;

5. Poklon paket iz Fan Store-a KK Crvena zvezda;

Istovremeno, klub je pripremio još pet dodatnih nagrada za ostale učesnike koje će obezbediti sponzori kluba.

Crvena zvezda će preko svih svojih zvaničnih platformi proglasiti pobednike u periodu između dve prve utakmice koje crveno-beli igraju u dvorani Aleksandar Nikolić sa MZT-om i Budućnosti koja je na programu 10. oktobra.

- Budi deo Zvezdine sezone, kupi sezonsku kartu, podrži momke i svoj klub, i učestvuj u nagradnoj igri KK Crvena zvezda - stoji u zvaničnom saopštenju kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija