• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2022

13:39

RODIĆ SE UZDA U DELIJE PRED MEČ U MAĐARSKOJ: Sada su nas svi u grupi upoznali, videli su našu snagu, šta možemo

Starsportphoto

Crvena zvezda

RODIĆ SE UZDA U DELIJE PRED MEČ U MAĐARSKOJ: Sada su nas svi u grupi upoznali, videli su našu snagu, šta možemo

Podeli vest

Milan Rodić je nezamenjiv šraf u ekipi Crvene zvezde koja je pre nedelju dana demolirala Ferencvaroš na Marakani sa 4:1, a u četvrtak (21.00, RTS, Arena) je očekuje revanš u Mađarskoj

Zvezda je pobedila Spartak tokom minulog vikenda, pa u sjajnom raspoloženju čeka utakmicu u Ligi Evrope.

Odigrali smo izuzetno kvalitetan meč protiv mađarske ekipe prošle nedelje, bili konkretnija ekipa, znali šta želimo i još jednom dokazali da smo najjači kada je najteže. Pokazali smo zajedništvo, timski duh i upravo to nas je dovelo do značajne pobede. Ekipe u grupi nas do te utakmice nisu upoznale, naše mogućnosti i snagu, međutim sada se situacija promenila. Grupa je izuzetno izjednačena, devet bodova je još uvek u igri. Nastavljamo po planu, spremamo utakmicu po utakmicu, prva je protiv Ferencvaroša, idemo po drugu uzastopnu pobedu u Ligi Evrope – istakao je Milan Rodić. 

Foto: Starsportphoto©

Milan Rodić

Govorio je levi bek i o podršci velikog broja navijača, koji se očekuju na stadionu „Grupama arena“.

- Svesni smo da vlada veliko interesovanje naših navijača za utakmicu protiv mađarske ekipe. Situacija je takva da je broj karata ograničen i mnogi neće moći da budu na stadionu, iako smo svesni da bi i deset hiljada karata bilo malo. Pre utakmice protiv Ferencvaroša koja se igrala na Marakani smo imali cilj da ostvarimo pozitivan rezultat i zaslužimo podršku publike. Priredili smo im veče za pamćenje, videlo se koliko im je bilo drago što su ponovo videli ekipu u najboljem svetlu. Mnogo će nam značiti podrška u Budimpešti, kako bismo nastavili dobar niz i borbu za evropsko proleće – zaključio je Rodić.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija