• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2022

18:18

PRAVLJENI SMO ZA TAJ SISTEM! Milojević BEZ DILEME pred revanš u MAĐARSKOJ!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PRAVLJENI SMO ZA TAJ SISTEM! Milojević BEZ DILEME pred revanš u MAĐARSKOJ!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević ističe da je srpski šampion pravljen da igra u formaciji 4-3-3, ali da je moguće očekivati i promene u sistemima

Povreda Nemanje Milunovića "naterala je" Miloša Milojevića da se protiv Ferencvaroša odluči za formaciju sa četvoricom u poslednjoj liniji. Dalo je to rezultata budući da je Zvezda slavila protiv mađarskog šampiona, a po svemu sudeći situacija oko Milunovića neće uticati na odluku, te će crveno-beli i u budućnosti igrati u formaciji 4-3-3.

- Ova ekipa Crvene zvezde je pravljana za sistem 4-3-3. Nemamo klasičnog ving beka. Možemo da pravimo neku asimetriju. Da na jednoj strani igramo sa bekom, na drugoj sa krilom. Ili da pokušamo sa dva krila, ako nam je potrebna ofanziva. To sve zavisi. Ja bih lično zadržao naš sistem, nešto što igrači osećaju, jer se igra tako duže vreme. Videćemo još kako će to delovati, ostavljam prostor za promene, jer videćemo da li Ferencvaroš može da nas iznenadi - rekao je Miloš Milojević. 

Šampion Mađarske odigrao je ispod očekivanog nivoa u Beogradu, a zaslužna ua to bila je izuzetna igra Crvene zvezde. Nema sumnje da u Budimpešti srpskog velikana očekuje drugačija utakmice, ali Milojević veruje u još jedan dobar rezultat. 

- Možda rezultat od 4:1 nije realan odnos snaga, ali ako ponovimo istu partiju možemo da ih dobijemo.Bio bih zadovoljan i sa 1:0 u Budimpešti. U Beogradu smo mi imali inspiraciju i volju. Kada god su oni pomislili da imaju šansu da se vrate, mi smo davali golove. To ih demoralisalo, nas dizalo. Nismo morali da primimo pogodak, neka mala nonšalentnost nam se desila. Sada nas čeka sasvim druga utakmica, ako budemo spavali, i pomislili da će nam rezultat iz Beograda doneti pobedu, to se neće desiti. Moramo da kopamo od nule - jasan je bio strateg Crvene zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Jedan od dobitaka posle duela u Beogradu mogao bi da bude Marko Gobeljić koji je obeležio meč 14. kola Superlige Srbije budući da je sa dva gola predvodio Zvezdu do pobede protiv subotičkog Spartaka. 

- Morate da radite sa tim igračima i da im verujete. Ako su pravi oni će se koncentrisati na fudbal, ne na to šta se priča, piše i spekuliše. Onda sve dođe. Gobelja je stabilan igrač, ima vrline i mane. Sad mu se potrefilo da postigne dva gola, i da nije to uradio imao je mnogo trčanja koja su nam potrebna da otvaraju prostore. Ne gledam kroz učinak, nego zahteve u igri. On to radi odlično - istakao je Milojević.  

Na Marakani očekuju promenu u napadu Ferencvaroša, umesto Bolija bi navalu Mađara mogao da predvodi Rajan Mae, reprezentativac Maroka koji će fizički biti spreminiji da se bori protiv štopera crveno-belih. 

- On je drugačiji špic od Bolija. On voli da se spusti, zadrži loptu i naiđe iz drugog plana. Sa druge strane Boli je špic prostora, dobar je leđima i zna da se okrene.Postoji velika šansa Mmae igra. Oni su domaćini, pretpostavljam da će pokušati da iz kontrole dođu do rezultata. Nemam neki običaj da slavim pobede. To moram da naučim. U suštini odmah krećem da pripremam Ferencvaroš. Već smo počeli nešto da radimo, pogledaćemo i meč protiv Debrecina. Mnogo njihovih mečeva smo pogledali. Ne menjaju nešto mnogo sistem. Možda budu promenili jednog ili dvojicu igrača - podvukao je Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija