• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

11:08

ZVEZDA NAŠLA BEKA, USKORO POTPIS! Partizanov đak stiže na Marakanu?

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA NAŠLA BEKA, USKORO POTPIS! Partizanov đak stiže na Marakanu?

Podeli vest

Crvena zvezda se uveliko sprema za zimski prelazni rok, a navodno je šampion Srbije u završnim pregovorima sa Lazarom Nikolićem, bočnim fudbalerom Javora

Prema saznanjima "Mocartsporta" crveno-belih su ostvarili kontakt sa igrčem i očekuje se da do zimskog prelaznog roka, budu utanačeni detalji, a očekuje se da Lazar Nikolić  pojača konkurenciju pre svega na poziciji desnog beka.

Očekuje se da detalji saradnje budu utanačeni u narednim danima i da tom prilikom bude definisano da li će se Nikolić timu Miloša Milojevića priključiti na polusezoni ili od narednog leta, navodi pomenuti izvor. Tokom leta iz kluba su otišli Milan Gajić i Kristijan Pičini, dok je Marko Gobeljić u poslednji čas produžio ugovor.

Foto: Starsportphoto

Lazar Nikolić u duelu sa Stefanom Mitrovićem

 

Lazar Nikolić je deo fudbalskog školovanja prošao u OFK Beogradu, kao omladinac je prešao u Partizan. Proveo je samo jednu sezonu u mladoj selekciji crno-belih, potom je otišao u SPAL u kome se zadržao svega nekoliko meseci.

Od 2019. godine je član Javora i za Ivanjičane je odigrao ravno 100 utakmica, zabeleživši na njima devet golova i osam asistencija. Ove sezone igrao je na 15 mečeva.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija