• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.11.2022

14:01

TERZIĆ OPLEO PO BJEKOVIĆU: Ne valja za Partizan, a valja za Savez! Kako ga nije sramota... (VIDEO)

Crvena zvezda

TERZIĆ OPLEO PO BJEKOVIĆU: Ne valja za Partizan, a valja za Savez! Kako ga nije sramota... (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, prokomentarisao je izbore u Fudbalskom savetu Srbije, Nenada Bjekovića, a pomenuo je i Žarka Zečevića

Nenad Bjeković je bio jedini kandidat na izbornoj skupštini u Fudbalskom savezu Srbije, ali je protiv njegovog izbora bila Crvena zvezda.

Odustao je od kandidature za predsednika FSS, ali će ostati vršilac dužnosti prvog čoveka "kuće fudbala" do kraja Svetskog prvenstva u Kataru, a onda će se ući u nove izbore.

Zvezda izopštena

- Ono je bio cirkusMislili su da može kako mali Perica zamišlja, ali nije u redu, sportski... Izašao je Zečević na Skupštinu i rekao da nisam izlazio iz njegove kancelariju. Mi to tražimo od Bjekovića. Da dođe kod nas i kaže, ovo je naš plan i program. Zvezda je odgovornim, dobrim radom pomogla srpski fudbal. Imamo pet predstavnika, direktno u Ligu šampiona… - rekao je Terzić.

Kako nije sramota Nenada

Terzić kaže da predsednik Saveza može da dođe iz Partizana ili Vojvodine, ali mora da bude kohezivni faktor.

- Da okupi sve kulture, sve klubove, a ne vidim sa ljudske ili sportske strane gde je Zvezde pogrešila. Pokazali smo da se Zvezda ne može preskakati, kao što ne može Vojvodina ili Partizan. Fudbalski sistem u Srbiji ne može tako da funkcioniše. Kako nije sramota Nenada Bjekovića da stavi potpis ispod one liste? On je 50 godina u fudbalu. Ko god kaže nešto protiv Bjekovića, taj nije u pravu. Bio je igrač, kapiten, direktor Partizana… Dobar je za Partizan, ali ovi isti koji brane lik i delo nisu mu dali da bude predsednik Partizana. I sada ne valja za Partizan, ali valja za Savez. I došli da nas ubeđuju. Ne bih se više bavio Savezom, ako uspe reprezentacija, to je i uspeh Zvezde. Predsednik ne mora da dođe iz Zvezde, ali nije u redu da u organima Saveza nema niko iz našeg kluba. Da budemo izopšteni iz svega. O tome ko će biti predsednik pričaćemo u januaru. Postoje normalni ljudi koji mogu sve da okupe za isti sto. Svi mi navijamo za Zvezdu ili Partizan, ali Srbija ima ljude koji mogu da odgovore izazovima.

 

Foto: Predrag Milosavljević

 

Srpski fudbal ima mnogo benefita od Zvezde, ističe čelnik šampiona Srbije.

- Nema kluba u Srbiji koji nema nekog igrača iz omladinskog tima Zvezde. Zvezda je najveći klub u Srbiji, sa 60 odsto naroda koji navija. Ne može da se preskače Zvezda ili Partizan kada se bira FSS-a. Bez Zvezde? Mora da se ispoštuje neka ljudskost, procedura. Neko da dođe u Zvezdu i kaže koji je plan i program. Za godinu i po dana Nenad Bjeković nijednom nije došao u Zvezdu. To je nedopustivo. Potcenjen je najveći klub u Srbiji. Uradili smo sve da napravimo opstrukciju, poslali smo dopis da se 15 dana pred Mundijal bavimo izborom predsednika. Želimo reprezentaciji sve najbolje, naš Strahinja je tamo, uspeh reprezentacije bi pomogao i Zvezdi.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mrgud

pre 1 godinu

Ako uspe reprezentacija to je uspeh Zvezde? A nije Partizana? Pa gde su ponikli Pavlović, Milenković, Živković, Vlahović, Mitrović? U Zvezdinom dvorištu? Neverovatno bahat čovek, pridikuje Bjekoviću, a ne osvrće se na svoju "čistu" ptošlost. E sad ovi iz Ingormera ne smeju ovo da objave, zna se za koga navijaju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija