• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.11.2022

13:44

ODLASCI IZ ZVEZDE! Terzić najavio restart: Ima igrača koji su 5 ili 6 godina u klubu! Stiže novi napadač

Starsportphoto

Crvena zvezda

ODLASCI IZ ZVEZDE! Terzić najavio restart: Ima igrača koji su 5 ili 6 godina u klubu! Stiže novi napadač

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvedan Terzić razgovarao je sa predstavnicima medija nakon polusezone i najavio promene u igračkom kadru tokom januarskog prelaznog roka

Zvezda je došla do titule jesenjeg prvaka sa 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali je i završila sa evropskom sezonom.

Restart u januaru

Navijače naravno najviše zanima prelazni rok i pojačanja tokom januarskog prelaznog roka.

Svesni smo mi šta nam nedostaje. Treba nam mlađih i bržih igrača, atraktivnijih fudbalera. Imali smo tešku grupu u Ligi Evrope, protiv timova koji su želeli da igraju u Ligi šampiona. Imali smo utakmice od sjaja do očaja, nismo nezadovoljni sa šest osvojenih bodova. Izuzetno sam nezadovoljan sa dve utakmice koje smo odigrali ispod očekivanja - protiv Trabzona i Monaka na gostovanjima. Zvezda tamo nije igrala protiv Reala ili Bajerna, ne smemo da budemo tako nemoćni! Ne sme tako da se izgubi, pogotovo u Monaku gde je rezultatski moglo da bude i gore. To nije slika Crvene zvezde, ovi igrači mogu bolje - kazao je terzić a potom najavio:

Foto: Starsportphoto©

 

- U januaru će uslediti dodatna selekcija.Ima igrača koji su pet ili šet godina u klubu. Čujemo kritike i one su opravdane, znamo šta da činimo da Zvezda bude bolja. Ovo je prilika za restart Crvene zvezde, prilika da tokom proleća pripremimo sledeću sezonu i postanemo relevantni u Evropi.

Pavkov se ne vraća

Kulibali se nije snašao na Marakani.

- Došao je potpuno nepsreman. Mi smo igrali dva puta nedeljno, a on nije bio spreman. Imao je ozbiljnu karijeru iza sebe, pet godina je igrao u Francuskoj, ali se ovde nije snašao.

Jasan je Terzić bio i što se tiče povratka Milana Pavkova.

- U ovom trenutku ne razmišljamo o dolasku Pavkova i to nije u planu. Sigurno ćemo dovesti napadača u januarskom prelaznom roku.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

опет замена теза.''криви сви само нисмо ми''.ГЛАВНИ КРИВАЦ ЗА ЕВРОПУ СТЕ МРКЕЛА ,СТАНКОВИЋ И ТИ ТЕРЗИЋУ.терање охија је кардинална грешка у процени,а то је мркели већ 20.2. десни бек а са те стране смо примили 80%голова И НАРАВНО СТАНКОВИЋЕВА ОДЛУКА ДА ОДЕ ПА НИЈЕ СПРЕМИО ЕКИПУ КАКО ТРЕБА,ДА БИ ИМАО ОПРАВДАЊЕ ЗА ОДЛАЗАК.БОГ СВЕ ВИДИ И НАПЛАТИ.УМЕСТО ЛИГЕ ШАМПИОНА СА ЗВЕЗДОМ ИГРАЋЕ ''ПРИАВЕРУ''СА САМПОМ.

Sima

pre 1 godinu

Da imas i malo karaktera,napustio bi zvezdu zajedno sa mrkelom.Deki je ispao karakter.A ti Terzicu to nemas.I onaj miliom sto si maznuo jos nisi odgovarao.Ali docice i tebi kraj.

Iz greške u grešku dokle više

pre 1 godinu

Ко доводи крш играче и разбацује клупски новац би такође требао да добије захвалницу и замену.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija