• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

06.11.2022

22:05

INFORMER SAZNAJE! ZVEZDA VRAĆA PAVKOVA! MILJENIK NAVIJAČA PONOVO NA MARAKANI

Starsportphoto©

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE! ZVEZDA VRAĆA PAVKOVA! MILJENIK NAVIJAČA PONOVO NA MARAKANI

Podeli vest

Uprava srpskog šampiona pokušaće u januaru da vrati Milana Pavkova, koji nije srećan u arapskoj Al Fajhi jer mu kasni plata i mogao bi na polusezoni da zatraži raskid ugovora

Crvena zvezda ozbiljno razmatra mogućnost da vrati napadača Milana Pavkova, saznaje Informer. Uprava crveno-belih traga za pojačanjima, pogotovo u špicu, a došla je do saznanja da doskorašnji napadač crveno-belih nije zadovoljan u arapskoj Al Fajhi.

Foto: Starsportphoto

 


Pavkov je prošlog avgusta u transferu vrednom 800.000 evra prešao u klub iz Saudijske Arabije i potpisao ugovor na dve godine. Igrao je u svih osam utakmica prvenstva ove sezone, ali još nije uspeo da se upiše u strelce.

Samo asistirao

Osim toga, Al Fajha kasni u isplati plata što Pavkova čini dodatno nervoznim i nezadovoljnim. Zato nije isključena mogućnost da već na zimu poželi da raskine ugovor.

Foto: Starsportphoto

 

- Pavkov je od odlaska u Arabiju igrao u osam mečeva i nije dao gol, mada je imao tri asistencije. Plata mu kasni, što je standardan problem u Arabiji, i to mu se ne dopada. Pritom, ugovor ne predstavlja maltene nikakvu garanciju u arapskim zemljama, jer i klubovi često hoće ranije da se raziđu s nekim igračima, a i igrači neretko požele da raskinu saradnju. Čini se da je s Pavkovom upravo to slučaj, da obe strane žele skori razlaz. Ukoliko on uskoro bude slobodan, Zvezda će razmotriti opciju da ga uzme. Ne bi morala da plati obeštećenje, dobila bi igrača koji bi se lako uklopio u tim i mogao bi da doprinese u nastavku Superlige - kaže naš izvor.

I jare i pare

Zvezda ne bi morala da plati obeštećenje, a dobila bi igrača koji bi se lako uklopio u tim
Izvor Informera

Svi u Crvenoj zvezdi veruju da će osvojiti prvenstvo i shodno tome izboriti se za direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Zbog toga će pokušati da dovedu pojačanja, ali nije realno očekivati potpunu rekonstrukciju tima.

- Naravno da u Zvezdi razmišljaju o pojačanjima, čak i o još jednom špicu, ali još nije precizirano na kojim sve pozicijama je neophodno dovesti nove igrače. Da bi neko došao, moraće prethodno neko da ode. A da bi neko otišao, mora da stigne adekvatna ponuda. Zvezda nijednog igrača neće pustiti da ide ispod cene. Pritom, većina prvotimaca ima višegodišnje i finansijski jake ugovore, tako da i ne žele da idu s "Marakane" - objašnjava naš izvor.

Foto: Starsportphoto

 
Ekipa premorena

Uprkos nedavnom porazu od Monaka u gostima (4:1) i osvajanju četvrtog mesta u grupi Lige Evrope, u Zvezdi veruju da će aktuelni tim nakon zimske pauze biti mnogo bolji.

- Imala je ekipa blistavih momenata, recimo dobila je šampiona Turske Trabzon, koji ima budžet oko 80 miliona evra. Ovaj tim je trenutno preumoran, nisu igrači zaboravili da igraju fudbal. Kad se dobro odmore i spreme, opet će biti relevantan faktor u Evropi. Moraju se realno sagledati stvari, ne mogu navijači očekivati da će Zvezda dovoditi pojačanja od deset miliona evra - zaključuje naš izvor.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Volim crno bele

pre 1 godinu

Ma ajte molim vas ne pisite svasta.Visegodisnje i finansijski jake?Otkud to?Pitajte Mrkelu i Terzu.??Ee da.Lako je dok je Vucic tu gde jeste.

marko

pre 1 godinu

Mislim da nama treba i Pavkov i jos jedan vrhunski centarfor

Cvilidreta

pre 1 godinu

Ajoj vidi ti šta ti je život 'od stare slave'...dva gola Liverpulu i jedan Milanu od ispodprosečnog špic igrača napraviše gol-mašinu vredniju od Levandovskog i Benzeme zajedno...eee jadna li je ta Zvezda, žali Bože što je (i dalje) na dobrom putu da osvoji prvenstvo jer sa takvim igračima nam se crno, najcrnje piše u LŠ...živi bili pa videli

NEBOJŠA

pre 1 godinu

па како радите тако смои прошли у еу.го ''замора материјала''је дошло зато што још прошле године нисте освежили тим.САМО МЕНТАЛНО РЕТАРДИРАНА ОСОБА могла је мислити да иванићи катаи 3-4 годие могу играти без пада форнме.и кад доведете неког да их замени недате му да игра.ибањез вам је већ 3 године у графичару А МОГАО ЈЕ БИТИ САВРШЕНА ЗАМЕНА РОДИЋУ,довољно да ћовемк повремено предахне и тако му продђите ''живот'' за коју годину .5 година сте неспособни наћи десног бека,А ИЗЈАВА МРКЕЛЕ ДА ГА ИАМО У ГОБЕЉИ И ''ЧУПИ'' ЈЕ'''ЗА ПРЕД ЗИД''.ШТА РЕЧИ О ЦЕНТАРФОРУ??НЕПАМТИМ КАД СТЕ ДОВЕЛИ ПРАВОГ ГОЛГЕТЕРА.ЈОШ ОД ВИЈЕРЕ .И ОНДА ДОВЕДЕТЕ''УБИЦУ''ОХИЈА И ОТРАТЕ ГА НАКОН ПОЛА ГОДИНЕ И 13 ГОЛОВА?!?!?!?!ШТА ЋЕ ПАВКОВ??? МОГУ ЈА ЊЕГА ВОЛЕТИ ,АЛ ОН ЧОВЕК ДА ГОЛ П да нема нигде 6-7 утакмица.но свакајко би био бољи од ''шиље''.а свима им је најјача врлина то што су БЕСПЛАТНИ.

Predrag

pre 1 godinu

Ne bi me čudilo da se vrati ovaj budak,da to bude još jedan potez dr ,TERZE...vratiti buzdovana koga ni Arapi neće !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija