• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

11.01.2023

06:48

NAJNOVIJE POJAČANJE ZVEZDE OBLAČI SE KAO NJEGOVA ŽENA! Piter Olajinka ima bizaran stil! (FOTO)

Instagram/Piter Olajinka

Crvena zvezda

NAJNOVIJE POJAČANJE ZVEZDE OBLAČI SE KAO NJEGOVA ŽENA! Piter Olajinka ima bizaran stil! (FOTO)

Podeli vest

Piter Olajinka, koji će se 1. jula priključiti srpskom šampionu kao slobodan igrač, često usklađuje odeću sa suprugom Jetunde

Novi fudbaler Crvene zvezde Piter Olajinka (27) oblači se isto kao njegova supruga, Jetunde Barnabas Olajinka (32).

Ekscentrični par, u kojem je ona zapravo poznatija, jer je manekenka, glumica i filmska producentkinja, privlači pažnju javnosti u Nigeriji, a posebnu čar daje izbor garderobe.

800 HILJADA EVRA

GODIŠNJE ZARAĐIVAĆE OLAJINKA U CRVENOJ ZVEZDI

Možda oboje istinski u tome uživaju, a možda napadač jednostavno želi da udovolji supruzi, pa vrlo često nosi identične dezene kao i ona. Pritom je reč o vrlo zanimljivim kreacijama, koje lako upadaju u oči.

Olajinka će se srpskom šampionu priključiti 1. jula, a potpisaće trogodišnji ugovor, prema kom će na "Marakani" zarađivati 800.000 evra po sezoni.

Bili razdvojeni

Iako su povremeno razdvojeni zbog profesionalnih obaveza, Olajinka i njegova lepša polovina ne kriju koliko se vole i često imaju javne izjave ljubavi. Prema njenim rečima, fudbaler je stvoren samo za nju.

https://informer.rs/sport/c-zvezda/762624/stefan-mitrovic-crvena-zvezda-piter-olajnik


- Bog te je stvorio za mene. Ljubav koju osećam prema tebi raste iz dana u dan. Volim te sve više i više. Napravili smo i najlepšu bebu, jer smo stvoreni jedno za drugo - nedavno je napisala

atraktivna manekenka na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/Piter Olajinka

Piter Olajinka sa suprugom Jetunde



Olajinka je zbog obaveza poslednjih godina provodio vreme u Pragu, ali je svaki slobodan trenutak koristio da se posveti porodici. U junu prošle godine su dobili i devojčicu, a onda su ponosni roditelji i nju počeli da oblače u dezene kakve i sami preferiraju. Novi igrač srpskog šampiona nedavno je supruzi poklonio skupoceni automobil, na čemu mu je ona zahvalila emotivnom porukom.

Zvezdina želja Ado u Spartaku

Doskorašnji fudbaler Šerifa Edmund Ado, za kojeg je dugo bila zainteresovana Crvena zvezda, potpisao je ugovor sa Spartakom iz Subotice na dve i po godine, potvrđeno je iz kluba sa severa Srbije. Vezista iz Gane je već neko vreme u sporu sa moldavskim klubom, što je odbilo crveno-bele. Prema saznanjima Informera, fudbaler iz Gane zarađivaće 12.000 evra mesečno, što je najveća plata u redovima "golubova".


- Božić je došao ranije za mene. Moj poklon je ovde, a dobila sam ga od mog divnog muža, najlepšeg Deda Mraza. Dušo, hvala ti što me uvek podsećaš koliko je dobar osećaj imati "leptiriće u stomaku". Volim te mnogo - zaključila je Jetunde.

Lepa Nigerijka starija je od svog supruga pet godina, a venčali su se 2021. godine, kada su oboje uveliko imali izgrađene karijere. Jetunde je privukla pažnju javnosti 2017. godine, jer je pobedila na izboru za Mis Abudže. Zatim je 2019. godine dobila titulu Mis turizma Nigerije. Njena lepota i harizma prepoznate su i u filmskoj industriji, tako da je ubrzo dobila ulogu u jednom tamošnjem sitkomu. Usledile su i filmske uloge u domaćoj produkciji.

Počeo u Albaniji

Za razliku od nje, koja je karijeru gradila u Nigeriji, Olajinka je profesionalni fudbal počeo da igra u Albaniji, najpre za Bilis, a zatim za Skenderbeg. Potom se preselio u Gent, odakle je išao na pozajmice. Najbolji potez mu je prelazak u Slaviju iz Praga 2018. godine. Dobre partije u češkom klubu preporučile su ga Crvenoj zvezdi.


 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija