• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2023

14:35

ZVEZDA DOVODI POJAČANJE OD DVA MILIONA EVRA! Napadač Atalante pred vratima "Marakane"! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

ZVEZDA DOVODI POJAČANJE OD DVA MILIONA EVRA! Napadač Atalante pred vratima "Marakane"! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda radi punom parom na sklapanju tima za Ligu šampiona i prema poslednjim informacijama nadomak je dogovora sa Atalantom oko angažovanja napadača iz Obale Slonovače Emanuela Late Lat (24)!

Tu informaciju je preneo "Mocart sport", koji tvrdi da su dve strane vrlo blizu dogovora i da će Crvena zvezda milionsko obeštećenje plaćati u više rata.

Kako navodi pomenuti portal, crveno-beli su pristali na uslove Atalante da za brzonogog ofanzivca plate dva miliona evra. Ipak, obeštećenje će biti raspoređeno u više godišnjih rata, pa će ga otplaćivati u tri ili četiri godine.

 

Late Lat trebalo bi da bude jedno od najvećih pojačanja crveno-belih za narednu sezonu jer se radi o vrlo kvalitetnom fudbaleru. Pre njega, Zvezda je već angažovala Marka Stamenića i Pitera Olajinku, a izvesno je da će na "Marakanu" stići i napadač francuskog Sent Etjena Žan-Filip Kraso. Srpski šampion je dogovorio maltene sve uslove i sa golmanom izraelskog Hapoela Ber Ševe Omrijem Glacerom, što znači da će ekipa izgledati totalno drugačije pod vođstvom novog trenera Baraka Bahara.

Foto: Starsportphoto

 

Što se tiče Late Lata, on je pod ugovorom sa Atalantom od 2016. godine, ali svaku sezonu od tada proveo je na pozajmicama. Igrao je za Peskaru i brojne italijanske niželigaše, kao i za Spal, dok je prošlu sezonu proveo u švajcarskom Sent Galenu gde je dokazao kvalitet. Tamo je na 34 utakmice dao vrlo dobrih 16 golova.

Sa druge strane, nekolicina igrača napustiće redove srpskog predstavnika u Ligi šampiona. Doskorašnji kapiten Milan Borjan će put Slovana iz Bratislave, Aleksandar Pešić je novi igrač Ferencvaroša, Veljko Nikolić ide u Aris iz Limasola, a Nemanja Motika u Olimpiju iz Ljubljane. Klub je napustio i Radovan Pankov, koji je pojačao Legiju iz Varšave.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 10 meseci

NARAVNO SVE TO ZNA SE KO PLACA OD NASIH PARA ,DA BOG DA SE SIT NE NAJEO

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija