• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

18:25

Oni su višak! Zvezda se rešava iskusnog centra, Ilić ide na pozajmicu

Starsportphoto

Crvena zvezda

Oni su višak! Zvezda se rešava iskusnog centra, Ilić ide na pozajmicu

Podeli vest

Miroslav Raduljica napušta Crvenu zvezdu, Dalibor Ilić ide na pozajmicu.

Radno je na Malom Kalemegdanu od kako je Crvena zvezda izgubila titulu na Jadranu. Uprava srpskog šampiona vredno radi na formiranju moćnog tima za narednu sezonu, a četa Duška Ivanovića već je jača za devet novih košarkaša. 

Sa Malog Kalemegdana je, naravno, bilo i odlazaka, a kako prenosi "MaxBetsport" biće ih još. Crvena zvezda već neko vreme traži šablon po kom bi raskinula ugovor sa Miroslavom Raduljicom koji se prethodne sezone nije naigrao, a ni snašao u crveno-belom dresu. 

Stigao je Raduljica na startu prethodne sezone kao prinudno rešenje. Kod Vladimira Jovanovića dobijao je povremeno šansu, nije je iskoristio, a kada je došlo do rokade na klupi Zvezde, nekadašnji reprezentativac Srbije potpuno je ispao iz kombinacije. Bilo je jasno da je Raduljica višak kod Duška Ivanovića zbog čega je rastanak ovog leta neminovan. 

Crveno-beli na centarskim pozicijama imaju Ognjena Kuzmića i Luku Mitrovića, od starosedeoca, a ovog leta su na Mali Kalemegdan stigli Majk Tobi, Džoel Bolomboj i Marko Simonović zbog čega je konkurencija pod košem paklena. 

Foto: Starsportphoto©

 

Ipak, ni tu neće biti kraj sa odlascima. Naime, isti izvor dodaje da će iz Zvezde, makar na godinu dana, otići i Dalibor Ilić. Povremeni srpski reprezentativac nije se snašao od kako je dres Igokee zamenio za crveno-belu opremu, a u klubu su došli do rešenja da je za njegov razvoj najbolje da sledeću sezonu provede na pozajmici u FMP-u. 

Zvezda je ovog leta ostala bez Fakunda Kampaca, Luke Vildoze, Stefana Markovića, Hasana Martina, Bena Bentila, Ognjena Dobrića, Filipa Petruševa i Džona Holanda, jedina nepoznanica je status Nikole Ivanovića čiji je ugovor istekao. 

Sa druge strane, crveno-beli dres su zadužili Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gijedraitis, Šabaz Nejpir i Jago Mateus dos Santos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija