• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2023

13:28

Kraj sage, ništa od Zvezde! Late Lat ima novi klub!

profimedia

Crvena zvezda

Kraj sage, ništa od Zvezde! Late Lat ima novi klub!

Podeli vest

Mesecima je Crvena zvezda jurila Emanuela Late Lata, pregovarala sa Atalantom, dogovorila se sa klubom iz Bergama i napadač Obale Slonovače pristao je da se preseli na "Marakanu", ali do toga nikada nije došlo. Kako javlja dobro obavešteni Đanluka di Marcio, Zvezdina doskorašnja meta karijeru nastavlja u engleskom Midlsbrou.

Iako je početkom jula sve bilo dogovoreno oko prelaska Emanuela Late Lata iz Atalante u Crvenu zvezdu za obeštećenje od 3.500.000, usledile su komplikacije jer golgeter nije da želeo karijeru nastavi u Beogradu.

Napadač iz Obale Slonovače, koji je prošle sezone briljirao u Sankt Galenu, sada definitivno odlazi iz Bergama, ali ne u pravcu Ljutice Bogdana.

Foto: profimedia

 

 

Na korak je rasni napadač od Midlsbroa, a čeka ga četvorogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. Detalji obeštećenja zasad nisu objavljeni, ali se spekuliše da je u pitanju ista cifra koja se pominjala i kada je šampion naše zemlje bio u igri.

Nije želeo Late Lat u Srbiju, niti da igra grupnu fazu Lige šampiona sa Zvezdom, pa je po svemu sudeći odabrao Midlzbro koji igra u Čempionšipu, a minule sezone je bio nadomak ulaska u Premijer ligu. 

Napadač je za prvi tim Atalante je debitovao 13. avgusta 2016. godine protiv Kremoneza u Kupu Italije, a prvi gol je postigao u januara 2017. godine protiv Juventusa na Alijanc stadionu u okviru istog takmičenja. Nije uspeo Emanuel da se nametne u paklenoj konkurenciji, pa je 2018/2019. počeo da ide na pozajmice. Igrao je za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL i Sent Galen u kojem je preporodio karijeru i postao želja mnogih klubova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija