• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2023

11:00

Meč Mladosti i Zvezde pomeren! Ni šampion nije jači od trube

Starsportphoto

Fudbal

Meč Mladosti i Zvezde pomeren! Ni šampion nije jači od trube

Podeli vest

Iako su svoj meč trebali odigrati predstojećeg vikenda, utakmica između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana biće odigrana u petak od 19 časova, a razlog je održavanje sabora trubača u Guči te subote i nedelje.

Kako je navedeno, dva su ključna razloga zbog kojih je Superliga Srbije odlučila da 3. kolo bude otvoreno u petak ovim mečom.

Crvena zvezda nije uspela da pronađe prenoćište za svoje gostovanje Lučanima, pošto su svi hoteli i smeštaji u okolini Guče rasprodati i popunjeni. Drugi razlog je taj što će velika količina policijskih snaga biti koncentrisana na popularni sabor trubača, pa je procenjeno da bi bilo bolje odvojiti dva događaja iz bezbednosnih razloga.

Foto: Promo

Ni šampion nije jači od truba Guče

"Veliko interesovanje za 62. Sabor postoji i u skandinavskim zemljama, najviše Danske, a imamo i goste koji dolaze sa drugih kontinenata. Tu su i države iz našeg komšiluka, a koje ne spadaju u republike bivše Jugoslavije - prvenstveno Grčka i Bugarska. Gotovo svi smeštajni kapaciteti u Guči su popunjeni", saopštili su organizatori Dragačevskog sabora.

Crvena zvezda će "u goste" ekipi Mladosti nakon maksimalnog učinka u dva kola, pobedama nad Vojvodinom 5:0 i Napretkom 4:0. Domaćini meč sa braniocem titule iz prethodne sezone dočekuju nakon remija sa Radnikom 0:0 i pobede protiv tima Železničara iz Pančeva 2:0.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija