• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2023

15:59

Bahar mu promenio poziciju, a Mitrović poručuje: Biću još bolji

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bahar mu promenio poziciju, a Mitrović poručuje: Biću još bolji

Podeli vest

Lako sam se adaptirao na novu poziciju i biću još bolji, poručio je fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović.

On je pomeren na takozvanog "ful beka", mada je i dalje ostao po desnoj strani. Ipak, ističe da mu je svejedno gde igra i ako hoće da bude kompletan igrač, mora da bude još bolji.

- Igraću šta god stručni štab bude tražio od mene, svakako, ne razlikuje se ovo mnogo od moje prirodne pozicije, osim što zahteva više pažnje ka defanzivi, ali i više trčanja, što ja volim. Ipak, da bih bio kompletan igrač, moram da budem spreman da prihvatam razne uloge, tako da uživam na terenu uvek kada nosim Zvezdin dres. Ovo mi je druga sezone, sada sam se u potpunosti privikao na zahteve, i mislim da mogu samo još bolje da igram - ističe Mitrović.

Foto: Starsportphoto

 

On ima bitnu ulogu u sistemu Baraka Bahara, što se videlo i na meču protiv Spartaka. Zvezda je tu završila posao do 45. minuta, kada je za 25 minuta dala tri gola. 

- Odlično smo ušli u sezonu sa četiri pobede čime smo samo nastavili dobar niz koji imamo sa priprema. Tada rezultat nije bio u prvom planu, ali su se videli obrisi naše igre, i sada je u potpunosti jasno da kroz presing i efikasnost želimo da dolazimo do pobeda. Mislim da smo juče mogli da budemo i ubedljiviji, ali i Spartak je dobra ekipa, branili su se organizovano i nije bilo lako da probijemo njihov blok. Međutim, čim jesmo, brzo smo došli i do drugog i do trećeg gola - jasan je Mitrović.

Foto: Starsportphoto

 

Na stadionu je bilo nešto više od deset hiljada navijača, mada se ludnica na tribinama očekuje kad počne Liga šampiona. U klubu veruju da će se tada tražiti karta više. 

- Navijači su i juče bili sjajni, jednostavno smo svi uzbuđeni zbog Lige šampiona. Za mene kao nekog ko je zvezdaš ceo život, to je doslovno ostvarenje sna. Igrati na Marakani sa Zvezdom utakmicu protiv nekog evropskog velikana, a da se u pozadini čuje himna Lige šampiona je nešto zbog čega se trenira svaki dan. Ipak, bitno nam je i da navijači dolaze na svaku utakmicu u prvenstvu, jer nam mnogo znači njihova energija sa tribina - podvukao je Zvezdin ofanzivac. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05