• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

21:20

Duško Ivanović: Novi igrači, novi tim, ali ambicije ostaju velike!

kk crvena zvezda

Crvena zvezda

Duško Ivanović: Novi igrači, novi tim, ali ambicije ostaju velike!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se na pripremama u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a trener crveno-belih, Duško Ivanović rekao je da je zadovoljan pristupom svojih igrača već od prvog dana.

Crvena zvezda je proteklu sezonu završila sa trofejem Košarkaške lige Srbije i Kupom Radivoja Koraća, ali nije uspela da odbrani titulu u Admiral bet Aba ligi od Partizana.

Vicešampion regiona započeo je pripreme u Staroj Pazovi, a za nekoliko dana će se otisnuti na putovanje na Sardiniju, gde će učestvovati na tamošnjem turniru sa timovima Olimpije Milana i domaćinom, Dinamo Sasarijem.

Foto: kk crvena zvezda

Ovogodišnje pojačanje - Džoel Bolomboj

Duško Ivanović je Crvenu zvezdu preuzeo 14. novembra prošle godine i nije imao priliku da učestvuje u odabiru igračkog kadra od samog početka. Ovoga puta, iskusni stručnjak je tu i zadovoljan je pristupu igrača koji su se našli na početku priprema.

- Nova sezona, novi igrači, novi tim, ali ambicije jednog kluba kao što je Zvezda uvek ostaju iste. Prvi dani su kao i uvek teži, ali mislim da su igrači došli u jednom dosta dobrom stanju. Vidi se ambicija, naročito kod ovih novih igrača, želja da se što pre prilagode igri i načinu života. Mislim da za sad sve ide dobro - rekao je Ivanović.

Nekadašnji košarkaš Splita i Budućnosti iskoristio je priliku i da pohvali uslove koje njegova ekipa ima tokom treniranja u bazi Fudbalskog saveza Srbije.

Ovde zaista imamo izvanredne uslove za trening, uslugu, servis. Došli smo iz dva razloga, prvo da se sklonimo od vrućine, a drugo da imamo bolje uslove za treninge, bolji oporavak i da iskoristimo ovih pet,šest dana na maksimalan način, pa da počnemo sa prijateljskim utakmicama - istakao je Duško.

Foto: kk crvena zvezda

Miloš Teodosić

Trenutno sa ekipom nisu Jogo Dos Santos, Dejan Davidovac, Majk Tobi i Marko Simonović koji nastupaju za svoje reprezentacije na Mundobasketu u Filipinima, Indoneziji i Japanu.

Najveće ovogodišnje pojačanje crveno-belih, Šabaz Nejpir će se ekipi takođe pridružiti naknadno, pošto je dobio dozvolu od kluba da se nešto duže zadrži u Sjedinjenim Američkim Državama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija