• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

11:13

Oštetio Srbiju, a sada Zvezdi sudi meč sezone!

Tanjug

Crvena zvezda

Oštetio Srbiju, a sada Zvezdi sudi meč sezone!

Podeli vest

Objavila je UEFA da će na meču 2. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa koji se igra u sredu od 21.00 čas na "Marakani" pravdu deliti iskusni i sprskim navijačima dobro poznati Vilijam Kolum iz Škotske.

Škotski arbitar delio je pravdu na meču između Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i prema opštem mišljenju tada je žestoko oštetio naš tim. Naime, on je propustio da dosudi čist penal nad Dušanom Tadićem, kada je naš fudbaler nasamario golmana Luksemburga Morisa, koji je promašio loptu i zakačio našeg kapitena po nozi.

Ipak, ni nakon VAR provere nije došlo do promene odluke, iako je bilo očigledno da je trebalo da bude dosuđen penal. Srećom, naša selekcija je na kraju slavila sa 1:0, strelac je bio Dušan Vlahović u 68. minutu, ali ostao je gorak ukus "krađe" na tom meču.

Foto: Tanjug

 

 

Treba istaći da je fudbalerima Crvene zvezde Vilijam Kolum sudio na revanš meču kvalifikacija trećeg kola Lige šampiona prošle sezone protiv Pjunika, a tada je crveno-beli tim trijumfovao sa 2:0.

Njemu će na meču Zvezde i Jang Bojsa pomagati sunarodnici Fransis Konor i Dejvid Mekgiši, dok je za četvrtog arbitra postavljen Dejvid Dikinson.

U VAR sobi biće Englez i Škot Dejvid Kuti i Endru Dalas, dok je za posmatrača suđenja postavljen Karen Nalbandjan iz Jermenije, a delegat će biti Danijel Jošt iz Slovenije.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija