• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

10:39

Kapa dole, Srbin odbio da igra protiv lažne države! "Kosovo je deo Srbije i uvek će biti"

printscreen/youtube fss

Fudbal

Kapa dole, Srbin odbio da igra protiv lažne države! "Kosovo je deo Srbije i uvek će biti"

Podeli vest

Marko Roksić, jedan od najboljih igrača "E-fudbala", povukao se sa kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo, jer nije želeo da igra protiv takmičara iz tzv. Kosova.

Roksić je posle prvog dana takmičenja imao savršen skor, pet utakmica i pet pobeda, ali nakon toga nije želeo da igra protiv predstavnika tzv. Kosova. Izgubio je šansu da ode na završni turnir u Rijad, ali je pokazao da mu je Srbija ispred novca i takmičenja. Kapa dole! 

 

"Posle dugo razmišljanja odlučio sam da ne igram. Niko nikada nije igrao ovakvu utakmicu, pa ne bih da ja budem prvi. Ostao sam bez direktnog plasmana u Rijad, šta je tu je. Rekao bih još svašta, ali je bolje ćutati", napisao je na društvenim mrežama.

Kosovo je deo Srbije i uvek će biti, poručio je Roksić.

"Posle dve godine tokom kojih sam uvek bio deo svih takmičenja u Evropi, nisam uspeo u tome. U takmičenjima koje organizuje E-sport u Evropi stavili su me u istu grupu sa takozvanim Kosovom. Kosovo je deo Srbije i uvek će biti. Prvog dana sam bio savršen i imao sam skor 5-0, a onda... Drugog dana takmičenja sam bio nervozan, trebalo je da odigram još dva meča da odem direktno u Rijad. Ceo dan sam razmišljao šta da radim protiv takozvanog Kosova i pre toga sam izgubio protiv Mađarske. Nisam igrao, nije bilo koncentracije, ničega. Predao sam meč  i završio treći. U plej-ofu sam izgubio od Turske (gde sam razočaran zbog nepostojanja fer-pleja), ali to je igra. Ovde nema prijateljstava", napisao je Marko Roksić koji nije mogao da igra protiv takmičara iz lažne države posle ubistva Srba u Banjskoj.

 

Marko Roksić već je bio prvak Evrope u dresu Srbije u PES-u, kako se zvala igrica pre E-fudbala.

 

 

 

 

 

Pre nekoliko meseci ni naši odbojkaši na pesku nisu želeli da igraju protiv lažne države. Reprezentacija Srbije u odbojci na pesku odbila je da igra protiv ekipe lažne države Kosovo na Balkanskom prvenstvu u Turskoj, a prvi tim Srbije činili su Nišlija Vukašin Rajković i Novosađanin Marko Makarić. Naša ekipa nije izašla na teren, pa se tzv. Kosovo bez borbe plasiralo u četvrtfinale takmičenja.

Podsećamo, i prošle godine naši odbojkaši su odbili da igraju sa selekcijom lažne države, pa su takmičenje završili na devetom mestu. Srbija je uvek na prvom mestu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog
Društvo

Hitno se povlači serija ovog leka! Ovo je razlog

Hrvatska Agencija za lekove i medicinske proizvode (HALMED) obavestila je o povlačenju serije leka Rudakol 200 mg tvrde kapsule sa produženim oslobađanjem zbog osnova sumnje na nedostatak kvaliteta u vezi sa rezultatom koji je van granica specifikacije tokom ispitivanja stabilnosti parametra oslobađanja aktivne supstance.

28.05.2024

16:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31