• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

19:02

Hit izjava Duljaja: Čestitam mladencima, bila je glasna muzika!

Starsportphoto

Partizan

Hit izjava Duljaja: Čestitam mladencima, bila je glasna muzika!

Podeli vest

Fudbal se igra zbog navijača, a večeras ih je bilo, poručio je Igor Duljaj posle trijumfa crno-belih u Kruševcu.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Napredak u gostima rezultatom 2:0 (1:0) u meču 10. kola Superlige. Pogotke za Beograđane postigli su Aldo Kalulu u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena i Stefan Jovanović autogolom u 75. minutu.

Crno-beli su se tako osamili na prvom mestu na tabeli i to prvi put nakon više od godinu i po dana, tačnije od marta 2022.

Zbog toga je najviše zadovoljan bio trener Igor Duljaj, koji je trpeo žestoke kritike na startu sezone, pogotovo posle teškog poraza od Nordsjelanda i eliminacije u kvalifikacijama za Ligu konferencija. 

- Pre svega, čestitam mladencima koji su imali svadbu pored našeg hotela, bila je glasna muzika. Utakmica je bila prava, sportska, nije bilo zle krvi. Kontrolisali smo sve od prvog minuta, postigli dva gola, imali još nekoliko šansi i mirno meč priveli kraju. Prava predstava, sa velikim brojem navijača, a na kraju krajeva - fudbal se igra za njih. Želim sreću mom kolegi, znam da je vredan i pošten momak, znam da će izvući Napredak iz krize - rekao je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

 

S druge strane, kormilar  "čarapana" Dragan Perišić nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo budući da su Kruševljani poraženi "bez ispaljenog metka". 

- Bilo je neophodno da otvorim utakmicu kako treba, želeli smo da nametnemo ritam, jer igramo kod kuće. Uspeli smo da izdržimo u prvom poluvremenu, a onda smo primili gol kada su svi očekivali odlazak na pauzu. To je uticalo na drugi deo. Želeli smo da opteretimo poslednju liniju Partizana, to nismo uspeli. Zbog toga čestitam crno-belima - naglasio je Perišić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija