• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2023

12:46

Spektakl u najavi! Pred 50.000 navijača Zvezda juri jubilej

Starsportphoto

Crvena zvezda

Spektakl u najavi! Pred 50.000 navijača Zvezda juri jubilej

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras od 21.00 čas švajcarski Jang bojs u meču 2. kola grupe G Lige šampiona, a ovaj duel će biti ukupno 100. utakmica u ovom takmičenju za prvaka Srbije, ne računajući kvalifikacije za elitno klupsko nadmetanje.

 Na "Marakani" su usled velikog interesovanja zvezdaša za duel drugog kola prestižnog takmičenja,  rešili da izađu u susret navijačima iz unutrašnjosti Srbije, kao i svima onima koji dolaze iz inostranstva. 
 

Naime na blagajnama "Marakane" u prodaju je pušten novi kontignet ulaznica, koje će svi zainteresovani moći da obezbede danas do početka utakmice, pa nema sumnje da će stadion biti krcat.

 

Foto: Informer

 

 

Moraće klub iz Ljutice Bogdana da sačeka na jubilarnu 50. pobedu u Ligi šampiona, jer bi potencijalni trijumf večeras bio bi 49. za crveno-bele, ali interesantno je da četiri pogotka dele fudbalere crveno-belih do jubileja i 200 golova koje je Zvezda postigla u ovom takmičenju, ne računajući kvalifikacije. 
 
Ukoliko bi ipak računali i borbu za grupnu fazu, onda će ovo biti 153. meč za Zvezdu u Ligi šampiopna. U slučaju pobede, srpski klub došao bi do 71. trijumfa ukupno i to bi bilo evropsko takmičenje u kojembi  najtrofejniji srpski klub imao najviše slavlja, sa obzirom na to da je trentutno egal sa Ligom Evrope i da je odnos 70-70 kada su pobede u pitanju. 

Foto: Starsportphoto

 

 


Kada su u pitanju individualni rekordi, defanzivcu Milanu Rodiću bi meč sa Jang bojsom bio 38. u dresu Zvezde kada je reč o Ligi šampiona, čime bi došao na samo jedan meč manje u odnosu na golmana Milana Borjana. Do kraja grupne faze mogao bi i da prestigne čuvara mreže Slovana iz Bratislave.  Meč sa šampionom Švajcarske će ujedno biti i 90. utakmica za Zvezdu u svim evropskim takmičenjima u novoj, modernoj eri kluba na čelu sa aktuelnom upravom.

Foto: Starsportphoto

 

 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija