• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2023

07:14

Pada kvota na Zvezdu! Ovo su brojke na dan utakmice!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Pada kvota na Zvezdu! Ovo su brojke na dan utakmice!

Podeli vest

Svetski bukmejkeri veruju da je Crvena zvezda u stanju da savlada Jang bojs na "Marakani" u meču 2. kola grupne faze Lige šampiona (sreda, 21.00, RTS 1, Arena Premium 1).

Kladionice veruju Crvenoj zvezdi, pa kvota pada na crveno-belo na dan utakmice sa Švajcarcima. Pre nekoliko dana  kvota na pobedu domaćina bila je 2,15,  konstantno pada, pa je u sredu 2.05. Svetski bukmejkeri smatraju da je ekipa Baraka Bahara bliža trijumfu pred 50.000 navijača, jer nema sumnje da će  "Marakana" biti krcata. S druge strane, kvota na Jang bojs raste, 3,1 bila je pre nekoliko dana, a na dan utakmice 3,55. Koeficijent na nerešen ishod je 3,85.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Tim iz Ljutice Bogdana je izgubio prvi meč na preteškom gostovanju Mančester sitiju (3:1), dok je Jang Bojs na svom terenu položio oružje pred Lajpcigom (3:1).

Dve ekipe poslednji put su se sastale u plej-ofu Lige šampiona 2019. godine. Najpre je u Bernu bilo nerešeno (2:2), a isti ishod bio je sedam dana kasnije na "Marakani" (1:1), ali je CZ prošla zbog pravila o golu u gostima.  Kako se Mirko Ivanić seća utakmice iz 2019. godine. Posle toga je bila i proslava na oklopnom vozilu, pa su igrači Jang Bojsa morali da čekaju da sve to prođe.

- Ne bih upoređivao taj tim iz 2019. godine i ovaj sada. Ovo će biti potpuno drugačija utakmica. Nikada ne znaš kako će da se odvija utakmica. Mi smo spremni za ono što nas sutra očekuje i nadam se da ćemo uz podršku navijača doći do pobede koja će okrenuti sezonu, da nam donese krila pred nastavak Superlige i Lige šampiona - rekao je Mirko Ivanić.

Meč šampiona Srbije u elitnom takmičenju možete uživo pratiti na kanalu RTS 1, kao i Arena Sport Premium 1.

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija