• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: A.K.

12.03.2024

13:59

Ostaćete bez teksta! Pogledajte kvote za šampiona Srbije posle derbija

ATAIMAGES

Fudbal

Ostaćete bez teksta! Pogledajte kvote za šampiona Srbije posle derbija

Podeli vest

Bukmejkeri i posle 172. večitog derbija smatraju da će Crvena zvezda odbraniti titulu u Superligi Srbije.

U subotu su večiti rivali nakon goleade podelili bodove (2:2), pa se situacija na tabeli Superlige nije promenila. Partizan je dalje lider i sa 60 bodova, dok jedan manje ima Crvena zvezda. Dugo nismo gledali zanimljiviju utakmicu između dva najveća srpska kluba, preokret crno-belih, pa novo izjednačenje, crveni karton, mnogo šansi, četiri pogotka... Na kraju su crno-beli bili zadovoljniji, jer su sa ovim remijem ostali lideri Superlige, pa je pritisak opet na crveno-belima.

Pred početak prolećeg dela šampionata Zvezda je bila favorit za osvajanje trofeja, a neverovatno je da se to nije promenilo ni posle derbija. Uprkos bodovnom zaostatku i dalje su crveno-beli ubedljivi favoriti za osvajanje Superlige. Kvota na tim Vladana Milojevića da će osvojiti sedmi šampionski pehar je 1,35, a na lidera šampionata Partizan čak 3,00. Ako je verovati bukmejkerima, oni ne veruju da do kraja prvenstva Partizan može da sačuva lidersku poziciju!

Kao i kladionice, čitaoci portala Informer.rs, takođe su ubeđeni da će se titule opet domoći crveno-beli. Čak 60,41 anketiranih na našem portalu ubeđeno je da Zvezda osvaja titulu, dok 38,33 odsto i dalje veruje u crno-bele, a samo 1,26 daje šansu nekom drugom timu.

 

Foto: informer

 

 

U svakom slučaju čeka nas uzbudljiv finiš prvenstva, do plej-ofa je ostalo još šest kola, pa ćemo videti da li neko može da zagorča  život večitim rivalima. Čeka nas žestoka borba jer je u igri veliki ulog - ko bude prvi pred plej-of možda i presudni večiti derbi igraće na svom terenu. Gledajući trend poslednjih godina to bi moglo da bude od krucijalnog značaja.

Do kraja prvog dela šampionata Partizan i Zvezda igraju po tri puta na svom i gostujućem terenu. Crno-beli imaju malo teži raspored, jer ih čekaju neugodna gostovanja u Lučanima, na Voždovcu i Banovom Brdu. U Humsku dolaze Napredak, Spartak i Novi Pazar. Sa druge strane, ekipi Vladana Milojevića neće biti lako u Nišu, Ivanjici i Surdulici, dok će na "Marakani" dočekati Radnički iz Kragujevca, IMT i Železničar.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija