• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

09.02.2024

11:01

Iznenađenje ili ne?! Kladionice ne veruju lideru! Nastavlja se borba za titulu, a ovo su prognoze!

Starsportphoto

Fudbal

Iznenađenje ili ne?! Kladionice ne veruju lideru! Nastavlja se borba za titulu, a ovo su prognoze!

Podeli vest

Bukmejkeri smatraju da su crveno-beli uprkos bodovnom zaostatku i dalje ubedljivi favoriti za osvajanje Superlige, pa je kvota na tim Vladana Milojevića 1,35, a na lidera šampionata Partizan čak 3,00

Kladionice smatraju da će Crvena zvezda po sedmi put uzastopno osvojiti titulu prvaka države i da Partizan nema velike šanse da sačuva lidersku poziciju!

Utakmicom Radnik - Čukarički danas se i zvanično nastavlja Superliga Srbije nakon dvomesečne pauze, a beogradski "večiti" rivali će svoje mečeve 20. kola odigrati sutra. Lider prvenstva Partizan gostuje Javoru (subota 14.00, Arena 1 premijum), dok aktuelni prvak države nešto kasnije na svom stadionu igra protiv ekipe Voždovca (subota 16.30, Arena 1 premijum).

Foto: Starsportphoto

 

 

Potcenjivačke kvote

Pred nastavak takmičenja među ljubiteljima fudbala u Srbiji vlada samo jedna dilema - da li će Partizan nakon sedam godina prekinuti Zvezdinu dominaciju, ili će ekipa sa "Marakane" ponovo biti nacionalni prvak. Crno-beli imaju bod više na tabeli, ali uprkos tome, nisu favoriti za pehar.

Na prvi pogled procene kladionica deluju neobično, čak možda i potcenjivački prema Partizanu.
Ipak, prema rečima poznatog analitičara Ranka Stojića, Zvezda zaista jeste favorit, mada ne toliki kako pokazuju kvote.

Foto: printscreen youtube/mojih top 11

 

- Blagu prednost dajem Crvenoj zvezdi. Mada, nemojmo da se zavaravamo da ima toliko jači tim od Partizana. To se najbolje videlo u derbiju. Pre te utakmice, ako se dobro sećam, kladionice su takođe bile na strani Zvezde. Njen igrački kadar jeste po imenima jači, ali nije kompaktan tim. Najveće pojačanje crveno-beli su doveli ove zime, a to je Vladan Milojević.  Uz to, Zvezda je organizaciono mnogo jača od Partizana i u to je njena najveća snaga - kaže Stojić za Informer.

Najveći srpski klubovi su prethodne zime imali značajno različite prelazne rokove. Što se tiče Zvezde, u prvom planu su bile prodaje, a Stojić ističe da je prvobitni plan bio skraćivanje igračkog kadra.

 

Foto: Starsportphoto

 


- Zvezda se bazirala da smanji igrački kadar i da tako olakša posao Milojeviću. Prodala je sve što je planirala. Da je, recimo, stigla ponuda za Olanjinku ili Lučića, pustili bi i njih da idu. Nisu smeli da puste Bukarija, jer hoće da idu na titulu. Uostalom, to je bio njihov odgovor na to što Partizan nije prodao Saldanju - ocenjuje Stojić.

Dobro radili

Nekadašnji golman odao je priznanje Partizanu na odrađenom prelaznom roku.

- Moram da čestitam Igoru Duljaju i Ivici Kralju na fantastičnom poslu. Pre svega Duljaju, jer se pametno oslonio na Darija Srnu. On u Šahtjoru radi fantastičan skauting, a Partizan nije imao mnogo vremena. Jedino nisam ubeđen da je dobar potez dovođenje Denila Kastilja na pozajmicu. Partizan nema pravo otkupa, čak i da bude dobar, moraće da ga vrati - ističe Stojić.
 


KVOTE ZA OSVAJANJE SUPERLIGE SRBIJE
Crvena zvezda - 1,35
Partizan - 3,00
TSC - 12,00
Novi Pazar - 60,00
Vojvodina - 70,00
Čukarički - 70,00


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN
Politika

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave drugog stepena Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN.

27.09.2024

15:43

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?
Kolumne

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se 22.09.2024. na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Održao je sjajan govor o tome kako Srbija ne želi da žrtvuje svoje tradicionalne vrednosti, istovremeno kritikujući „Woke“ („Vouk“ pokret).

27.09.2024

15:29

Kancelarija za IT i eUpravu glavni motor digitalne transformacije javne uprave: Srbija spremno dočekuje uspostavljanje Digitalnog novčanika
Društvo

Kancelarija za IT i eUpravu glavni motor digitalne transformacije javne uprave: Srbija spremno dočekuje uspostavljanje Digitalnog novčanika

Direktor Kancelarije za IT i eUpravu, dr Mihailo Jovanović je gostujući u Vestima Euronews-a govorio o važnosti uspostavljanja Digitalnog novčanika, kao i značaju uspostavljenog Centralnog registra stanovništva kao ključnim mehanizmima koji olakšavaju administrativne procedure građana. Naime, Evropska unija intenzivno radi na standardizaciji Digitalnog novčanika u vidu mobilne aplikacije koji će predstavljati jedno od rešenja da se na jednom mestu čuvaju lična dokumenta građana: vozačka dozvola, lična karta, zdravstveno osiguranje i dr.

27.09.2024

15:25

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija