• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2024

15:56

Ova bomba je zaludela reprezentativca Srbije! "Orao" nije mogao da joj odoli (FOTO)

Printscreen Instagram/izzadorable

Showtime

Ova bomba je zaludela reprezentativca Srbije! "Orao" nije mogao da joj odoli (FOTO)

Podeli vest

Gde su fudbaleri, tu su i lepotice, a prelepa manekenka Isidora Kadijević (26) ukrala je srce Nemanji Radonjiću (27), novom pojačanju španske Majorke.

Atraktivna Isidora je u vezi sa reprezentativcem Srbije više od dve godine, a iako je par u početku krio svoju ljubav, nisu mogli dugo da izdrže.

Nemanja Radonjić i crnka za kojom uzdiše jači pol nisu jedan period na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, ali onda su ih odali komentari koje su ostavljali jedno drugom, ali i poneki stori na Instagramu.

 

 

 

 

Isidora se bavi modelingom, a zbog prelepog fizičkog izgleda mnogi je zovu "srpska Kendal Džener".

 

 

 

 

 

Moram priznati da mi prija ovaj epitet. Biti "dvojnica" jedne od najlepših žena na svetu je zaista velika stvar. Svesna sam toga da fizički ličimo, ali se trudim da uvek ostavim neki svoj lični pečat – rekla je Isidora jednom prilikom .

 

 

 

 

Fatalna crnka je karijeru modela poprilično kasno, tek 2017. godine nakon povratka iz Amerike gde je provela nekoliko meseci na jednom studentskom programu, a sada je zaštitno lice mnogih poznatih brendova, ali i vlasnica jednog.

Krasila je naslovnice magazina "Bazar", fotografisala se za italijanski "Project one magazine", kao i za magazin "Rebel".

 

 

 

 

Radonjića su ranije povezivali sa nekoliko poznatih devojaka, između ostalih i sa pobednicom rijalitija "Zadruga" Ivom Grgurić, ali je njegova najpoznatija veza bila sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića.

 

 

 

 

Pre nego što je upoznao Isidoru, Nemanji su dobar provod i lepe devojke bile ispred svega, zbog čega su ga nazivali i "kraljem splavova" i govorili da ima "ludu glavu". 

Ipak, rešio je da se smiri i posveti karijeri, a tome je mnogo doprinela upravo atraktivna izabranica. 

Njegov nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde, Aleksandar Pešić, je u podkastu na Informer televiziji potvrdio da se popularni Radonja i te kako smirio od kada je srećno zaljubljen.

Šta reći sem blago Špancima, koji će sada moći da uživaju gledajući na prelepom ostrvu Isidoru, kojoj će društvo praviti  atraktivna supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija