• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2024

11:29

Odvratan kapiten! Mesi na stubu srama zbog ovoga! Jadno i bedno šta radi... (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

Odvratan kapiten! Mesi na stubu srama zbog ovoga! Jadno i bedno šta radi... (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Intera iz Majamija odigrali su je još jedan prijateljski meč u okviru priprema za novu MLS sezonu, a u centru pažnje našao se Lionel Mesi zbog razloga koji je razočarao mnoge.

Protivnik timu iz SAD bio je japanski Visel Kobe koji je, nakon nerešenog ishoda bez golova, na kraju odneo pobedu posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ovog puta argentinski superstar je igrao, za razliku od utakmice u Hong Kongu, kada je presedeo na klupi i tako razočrao i razbesneo navijače koji su došli samo zbog njega!

Igrao je Mesi protiv Visel Kobea poslednjih pola sata, nije postigao gol niti učinio nešto spektakularno, ali je uspeo da se nađe u centru pažnje zbog ismevanja saigrača.

Budnom oku kamermana nije promaklo kako se Mesi i Alba smeju nakon što je njihov saigrač Tejlor promašio penal drugi put, pošto je i prvi promašio, ali ga je ponovio zbog nepropisnog kretanja čuvara mreže.

 

 

Našao se Mesi na meti kritika na društvenim mrežama, jer takvo ponašanje ne priliči nikome, a posebno ne ldieru, kapitenu ekipe i idolu klincima širom sveta.

Inter je pobedio samo jednom u četiri prijateljska meča na predsezonskoj turneji i to izabrani tim Hong Konga sa 4:1.

Foto: Tanjug

 

 

 

Emotivno će biti za Mesija u poslednjem pripremnom meču, jer će gostovati svom Njuels Old Bojsu u Rosariju, 15. februara. On je u klubu u rodnom gradu počeo da igra fudbal kada je imao šest godina, a sa 13 je otišao u Barselonu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija