• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

17:11

Nadam se da ću moći da igram! Mnogi su ljuti na Mesija, a on...

EPAIMAGES

Fudbal

Nadam se da ću moći da igram! Mnogi su ljuti na Mesija, a on...

Podeli vest

Fudbaler Intera iz Majamija Lionel Mesi izjavio je danas da se nada da će igrati na prijateljskoj utakmici u Tokiju protiv Visel Kobea, prenosi AP

Mesi u nedelju nije igrao za Majami u Hongkongu u prijateljskoj utakmici protiv ekipe iz lokalne lige. Ovaj potez argentinskog fudbalera naljutio je lokalne vlasti, organizatore i navijače, koji su tražili da im se vrati novac.

Meč u Hongkongu propustio je još jedan fudbaler Intera Luis Suarez, koji ima problema sa povredom kolena.

AP navodi da se Mesi, koji je retko pričao sa medijima otkako je u julu prešao u Inter, pojavio na današnjoj konferenciji za medije održanoj u luksuznom hotelu u Tokiju.

Foto: Tanjug

 

- Osećam se veoma dobro u odnosu na prethodnih nekoliko dana. Zavisi kako će biti na treninzima, a da budem iskren, još ne znam da li ću moći da igram. Ali osećam se mnogo bolje i zaista želim da igram - rekao je Mesi.

Argentinski fudbaler je istakao da je prethodni meč propustio zbog problema sa preponom.

- Nisam imao sreće što nisam mogao da igram u Hong Kongu. Imao sam problema sa povredom i bilo mi je veoma teško da igram. Nažalost, u fudbalu, razne stvari mogu da se dogode tokom utakmice, da se dogode povrede. Šteta, jer uvek želim da učestvujem, želim da budem tamo, čak i više kada se radi o utakmicama u kojima putujemo daleko, gde su ljudi uzbuđeni što će gledati naše mečeve - rekao je Mesi.

Utakmica između Visel Kobea i Intera biće odigrana sutra u Tokiju.

- Nadam se da mogu da se vratim i odigram utakmicu u Hongkongu. Šteta je što nisam mogao da učestvujem - dodao je argentinski fudbaler.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija