• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

18:02

Rade Bogdanović je bezobrazan i loš čovek! Bivši Zvezdin as opleo po poznatom analitičaru (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

Rade Bogdanović je bezobrazan i loš čovek! Bivši Zvezdin as opleo po poznatom analitičaru (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Ferencvaroša Aleksandar Pešić gostovao je u "Informer podskastu" gde je između ostalog prokomentarisao poznatog analitičara Radeta Bogdanovića za kojeg nije imao baš najlepše reči.

Popularni Šilja je u "Informer podkastu" izneo mnoga svoja mišljena,  napadač je još jednom pokazao da nema "dlake na jeziku", a na njihovom "nišanu" našao se i Rade Bogdanović.

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović poslednjih godina je naš najpoznatiji analitičar kada je u pitanju "najbitnija sporedna stvar", a Pešiću se nimalo ne sviđa način na koji on to radi.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Pešić

 

- Po meni loš je čovek, bezobrazan i osetio je šta prolazi u javnosti. Kad ga sretnem reću mu to u lice. On ima karijeru iza sebe, ali osetio je šta naš narod voli. On izađe i kaže kaže za Avramovića košarkaša da celo  leto trenira, a fudbaleri su sa njihovim starletama po Mikonosu. Ko si ti da pričaš o svemu tome, da si toliko pametan, pa neko bi te pozvao da radiš. Što te neko ne zove da budeš trener, zašto nisi selektor  - rekao je Aleksandar Pešić.

Dodao je da je neprihvatiljivo da se pojaviš na televiziji i  ponižavaš druge ljude.

- Ne možeš ti da izađeš na RTS i da ponižavaš ljude. Daje izjave da bi kupio poene, ako  ga nisu zvali ovde, što ga nisu zvali u Južnoj Koreji. Ne možeš ti da izađeš i za nekog kažeš da je drvo - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija