• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.03.2024

09:00

Ovo niste videli u prenosu! Fotografije sa "Marakane", golovi, bolne scene, navijačko ludilo... (VIDEO/FOTO)

Starsportphoto, Tanjug/AP, ATA Images

Fudbal

Ovo niste videli u prenosu! Fotografije sa "Marakane", golovi, bolne scene, navijačko ludilo... (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Zvezde i Partizana odigrali su spektakularan derbi na "Marakani" koji je završen bez pobednika - 2:2.

Na tabeli Superlige se ništa nije promenilo. Mada, srećniji su crno-beli, jer su i dalje prvi na tabeli, dok crveno-beli moraju da jure najvećeg rivala i da se nadaju njegovom kiksu. Povela je Crvena zvezda golom Uroša Spajića u 44. minutu. Izjednačio je Partizan golom Mateusa Saldanje u nadoknadi prvog poluvremena. Preokret je u sledio u 49. minutu, kada je Aldo Kalulu doneo prednost crno-belima, a konačnih 2:2 postavio je Šerif Ndijaje u 67. minutu. 

Izdominirali su igrači na terenu, ali i navijači na tribinama, jer je "Marakana" bila krcata. Dugo nismo gledali zanimljiviju utakmicu dva najveća srpska kluba. Goleada, preokret, crveni karton, mnogo šansi... Svega je bilo! Imaju za čim da žale crveno-beli, jer je Zvezda porkockala brojne šanse,  što je Partizan znao da kazni i na kraju sačuva prvo mesto na tabeli Superlige. Zvezda je napadala, pretila, stvarale šanse, pogađala prečke i stative... Ali, crno-beli su se na kraju ipak više radovali bodu.

 

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa večitog derbija

 

Videli smo tokom meča i bolne scene, trenutak kada se povredio kapiten Zvezde Aleksandar Dragović, koji je samo pao na zamlji i previjao se od bolova. Nije mnogo bolje bilo crveno-belima ni na kraju utakmice, dok se najveći rivali radovali bodu, igrači Zvezde su pali na teren, tugujuću za prokockanim prilikama... 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Ali, večiti derbi se obeležile i dve sjajne scene - zagljalji Vladana Milojevića i igora Duljaja pre i posle utakmice.  Posle meča su se srdačno zagrlili i pozdravili nakon jedne od najvažnijih utakmica u srpskom fudbalu. Poslali su trenere večitih rivala najlepšu poruku navijačima, fudbalerima, ali i čelnicima naša dva najveća kluba. Poslali su sliku koja treba da bude primer svima. 

 

Foto: ATAIMAGES

 

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Pogledajte golove, najbolje akcije, ali i najzanimljivije momente sa 172. večitog derbija.

 

 

 

Foto: Starsportphoto

Povređeni Aleksandar Dragović

 

Uživajte i u najboljim fotografijama sa "Marakane". Videćete momente koji su vam promakli ako ste bili na tribinama ili ste utakmicu gledali iz fotelje. Navijači su "zapalili" tribine, dok su se fudbaleri jednog i drugog tima žestko borili na terenu za dres koji nose, videćete žestoke duele, tugu i razočarenje na licima jednih, ali i neopisivu sreću s druge strane...

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija