• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2023

16:59

Bukari u najboljih 11 Lige šampiona! Samo Mendez i Bukari jači!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bukari u najboljih 11 Lige šampiona! Samo Mendez i Bukari jači!

Podeli vest

Nezaustavljivo je delovao Osman Bukari na utakmici između Crvene zvezde i Jang Bojsa, te od UEFA dobio nagradu za igrača meča, a danas ga je sačekalo novo priznanje.

Brzonogi reprezentativac Gane našao u idealnom timu grupne faze Lige šampiona.

Prvo asistencija, a potom i fantastičan pogodak u finišu, uz podizanje Marakane na noge u više navrata sjajnim driblinzima i prodorima, bilo je dovoljno da Bukari napuni oko i onim najoštrijim fudbalskim kritičarima. Nije bilo dileme oko nagrade za igrača utakmice, a vrlo je izvesno bilo i to da će se naći u timu kola. UEFA kroz osvojene fantazi poene bira idealnih 11, a od Bukarija sa 13 bodova su samo Brais Mendez (Real Sosijedad) i Džud Belingem (Real Madrid) sa 14 bili bolji. 

Činjenica je da Bukari samo potvrđuje ono što je prethodne sezone najavio fantastičnim golom u večitom derbiju, te da je sada jedan od glavnih aduta Baraka Bahara za Ligu šampiona. Mali broj igrača može da se pohvali time da je postigao pogodak Mančester Sitiju na njihovom terenu, a učinak vihornog ofanzivca se sada svodi na dva gola i asistenciju u dva meča. Ako računamo kompletnu statistiku, Bukari je na 64 utakmice za Zvezdu postigao 23 gola.

Tim kola Lige šampiona: Ter Štegen (Barselona) - Kalabrija (Milan), Šer (Njukasl), Sančez (Galatasaraj)- Bukari (Crvena zvezda), Mendez (Real Sosijedad), Belingem (Real Madrid), Almiron (Njukasl)- Bruma (Braga), Sikan (Šahtjor), Hojlund (Mančester Junajted).

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija