• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

17:05

Biće bure - Pešić žestoko opleo po Marinu: Rekao je treneru da me skloni! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Biće bure - Pešić žestoko opleo po Marinu: Rekao je treneru da me skloni! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši napadač Crvene zvezde otkrio da je njegovom odlasku sa "Marakane" kumovao Marko Marin.

Pravi "bum" izazvalo je gostovanje Aleksandra Pešića u podkastu Informera. Jedan od miljenika navijača Crvene zvezde govorio je o brojnim temama, ali je napokon dobio šansu da kaže zbog čega je letos, nakon samo jedne godine na "Marakani" otišao iz Ljutice Bogdana u Ferencvaroš.

Razloga za to je mnogo, ali Pešić ističe da je glavnu ulogu u njegovom odlasku imao Marko Marin iako nikada nije dobio priliku da sazna zbog čega ga bivši nemački reprezentativac, a danas jedan od glavnih ljudi u sektoru Crvene zvezde, nije dovoljno cenio. 

- Imam poštovanje prema Marku Marinu zbog njegove fudbalske karijere, istina, ja sam ispod njega na u tom smislu, ali mislim da je njegovo maslo što sam otišao. Tri ili četiri kola pre kraja, Miloš Milojević me oterao sa jednog treninga. Uvek sam imao sa njim drugarski odnos, tada sam preterao u šali i bilo je zasluženo što me izbacio... Posle nekog vremena do mene je stigla informacija, naravno, neću reći od koga, da je Marin tada rekao treneru da je ovo prilika da me skloni. Ne znam zašto... - otkrio je bivši napadač Crvene zvezde. 

Ističe Pešić da je do tada imao dobar odnos sa Marinom, a prisetio se i njihovih razgovora pred bitne mečeve prethodne sezone. 

- Kada sam sa polomljenim prstom igaro protiv Makabi Haie, pred derbi, kada je razlika na tabeli bila mala, Marin je dolazio do mene i bodrio me. Kada sam igrao sa injekcijama više od mesec dana govorio mi je da izdržim, a kad smo stekli +15 onda je rekao da me sklone. Ne znam da li se to ikada desilo u Zvezdi. Tu je trener da odlučuje o tome - rekao je Pešić. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

Borac na terenu - borac van terena. Nije mogao snažni golgeter da ostane nem na vesti koje su stigle do njega, želeo je da se razreši sa Marinom, ali priliku za to nije imao sve do razgovora u "Informer podkastu".

- Kada sam dolazio on je bio za to, ubeđivao me, znam da me ceni kao igrača. Nisam želeo da ga pitam jer mislim da bi se posvađali, lakše bi mi bilo da ga obilazim, ovo je prilika da i on sazna, jer se na kraju uvek sve sazna - otkriva Aleksandar Pešić i dodaje.  

- Poslao sam mu poruku, pozvao me kasnije, ali nisam želeo da mu se javim. Ja Zvezdu volim, u Srbiji se brzo zaboravljaju stvari. U Zvezdu pre šest godina niko nije želeo da dođe, da se razumemo, i tada sam dobio dobar ugovor, direktor mi je sve to omogućio, ali svi koji su te godine došli to su uradili iz ljubavi prema Zvezdi. Svi smo mi oživeli karijere tu, pomogla nam je Zvezda, ali smo i mi dali klubu. Njega kada su zvali, nije želeo da dođe dok nije bilo Lige šampiona! Hoće da mi kaže da je veći zvezdaš od mene, e pa nije. Nije ni od Vujadina Savića, Branka Jovičića, Filipa Stojkovića, Milana Borjana... - podvukao je Pešić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija