• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2023

23:02

Ovako ne treba da igramo! Miloš Teodosić o porazu od milanske Olimpije

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ovako ne treba da igramo! Miloš Teodosić o porazu od milanske Olimpije

Podeli vest

Miloš Teodosić posle poraza od Armanija (93:71) izneo je svoje utiske i priznao da je ovo bila najlošija utakmica crveno-belih ove sezone.

Crvena zvezda sad ima skor 3-7, a Armani 4-6.

- Sigurno najlošija u Evroligi sa naše strane. Znali smo da je Milano kvalitetna ekipa. Nismo u drugom poluvremenu odgovorili na agresivnost i to nas je koštalo ubedljivog poraza. Jedna stvar koja me je uplašila, da ne kažem iznervirala, jeste da smo odustali poslednjih šest, sedam minuta, ali okej i to se dešava. Sezona je duga. Loša utakmica, u kojoj nismo imali šansu da pobedimo - rekao je Teodosić i posebbno apostrofirao:

- Sigurno možemo da nabrojimo jedno 20 izgovora zašto nismo bacili ili... Jedna vrlo loša utakmica koju treba što pre zaboraviti. Srećom sezona je takva da ima mnogo utakmica, ima prostora za iskupljenje. Ovo nije način kako treba da igramo.

Nedostajali su specijalisti za odbranu, Adam Hanga i Branko Lazić.

- Ne možemo da igramo sa pet defanzivaca... Sigurno nam fale svi igrači. Hanga, Laza, Nejpir je tek izašao iz povrede. Umorni smo malo. Imamo tri beka... Rokas je tu, Davidovac nam pomaže. Jedan od razloga je i taj što dolazi do zamora.

Teodosić se osvrnuo na start sezone.

- Sigurno da ovo nije rezultat koji nismo priželjkivali, 3-7. Ne kažem, ima još dosta da se igra. Ima prostora da se napreduje i da se dođe do cilja, Top 8 faze. Navijači, organizacija... Sjajna atmosfera, bez obzira što nismo igrali onako kako smo trebali, dobili smo podršku do samog kraja. Treba nam pobeda na gostovanju. Za sada je sve super, osim tog malo lošijeg starta u Evroligi. Treba ozbiljno da shvatimo, jer nismo u najsjajnijoj situaciji. Imamo dovoljno iskusnih igrača u ekipi i nemaju razloga da se plaše pobeda. Mislim da u nekom trenutku je bila naša neuigranost, malo sreća, svašta pomalo. Ne mislim da postoji neki strah od pobede - zaključio je Teo.

Zvezda naredni meč igra protiv Efesa sledećeg petka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija