• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

10:01

Spakovao kofere i ekspresno napustio Zvezdu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Spakovao kofere i ekspresno napustio Zvezdu!

Podeli vest

Kings Kangva je spakovao kofere i napustio Beograd odmah nakon poraza Crvene zvezde u večitom derbiju protiv Partizana (2:1).

Jedva je Kangva dočekao da napusti "Marakanu", pa se na Instagramu pohvalio da "na gejtu" čeka avionski let. Naravno, ništa neuobičajeno. Pošto je kraj jesenjeg dela sezone, fudbaleri planiraju odmor odmah nakon poslednje utakmice u godini.

Doduše, Kangva je već imao spakovan kofer. Nije bio u sastavu Crvene zvezde, čak ni na klupi, pa je verovatno na aerodromu bio dok je utakmica trajala. Očigledno ga nije mnogo zanimalo šta njegovi saigrači rade protiv najvećeg rivala. Nije potrebno istaći da je ovo što je uradio nepoštovanje ne samo prema saigračima, nego i prema klubu. Naravno, pod pretpostavkom da nije dobio odobrenje da napusti tim.

 

 

 

Foto: Instagram/Kings Kangva

Kings Kangva

 

Sada već bivši trener Zvezde Barak Bahar nije računao na Kangvu, koji je poslednji put na terenu bio još 11. novembra protiv Železničara iz Pančeva

 

Foto: Starsportphoto©

Kings Kangva

 

Fudbaler iz Zambije je u Zvezdu stigao u leto 2022. godine iz ruskog Arsenala. U prvoj sezoni je postigao 12 golova, a imao je i šest asistencija. Dolaskom Hvanga i vraćanjem Kange u tim, Kangva je izgubio mesto. Odigrao je ukupno 11 mečeva za Zvezdu ove sezone i zabeležio tri asistencije. U poslednje tri utakmice nije bio ni na klupi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Stigao je! Zvezdi je baš sad potreban Supermen!
Crvena zvezda

Stigao je! Zvezdi je baš sad potreban Supermen!

Baraku Baharu je davno odzvonilo na "Marakani". Navijači su jedva čekali da mu vide leđa, a iako nije uteha posle poraza Zvezde od Partizana (2:1) u večitom derbiju, želja im se ispunila i u klub se vraća ljubimac navijača Vladan Milojević.

21.12.2023

09:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija