• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

12:33

Ozbiljan udarac! Zvezda bez nekoliko igrača na startu priprema

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ozbiljan udarac! Zvezda bez nekoliko igrača na startu priprema

Podeli vest

Novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević zbog Afričkog kupa nacija i Kupa Azije neće na startu priprema imati na raspolaganju nekoliko prvotimaca.

Crveno-beli će pripreme početi najverovatnijie 15.januara, a nastavak sezone u Superligi zakazan je za 10. februar.

Afrički kup nacija je na programu od 13. januara do 11 februara, a igra se u Obali Slonovače.  Naser Điga, štoper Zvezde, koji je bio starter prethodne jeseni, propustiće predstojeće prireme crveno-belih, jer je pozvan u reprezentaciju Burkine Faso. Što se tiče Osmana Bukarija, on je godinama bio standardan član reprezentacije Gane, a mogće je da poziv dobije i Ado.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Kraso je na širem spisku Obale Slonovače, a Kangva reprezentacije Zambije. Nigerijac  Piter Olajinka i Senegalaca Šerif Ndijaje nisu ni na širem spisku svoji nacionalnih timova, pa ako ne bude nekih promena biće spremni za pripreme šampiona Srbije.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Takođe, Kup Azije je na programu od 12. januara do 10. februara, Hvang In Bom je standardan prvotimac Južne Koreje, pa će crveno-beli verovatno i bez nega početi pripreme za drugi deo sezone. Sve će definitivno biti poznato 28. decembra, kada će Jirgen Klinsman saopštiti konačan spisak Južne Koreje.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija