• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2023

09:57

Golman napušta Zvezdu? Evo šta kaže njegova lepa supruga!

Instagram

Fudbal

Golman napušta Zvezdu? Evo šta kaže njegova lepa supruga!

Podeli vest

Izraelski trener Barak Bahar napustio je Crvenu zvezdu posle poraza u "večitom" derbiju, a na njegovo mesto je došao stari-novi trener Vladan Milojević. Svi se pitaju šta će sada biti sa njegovim sunarodnikom, golmanom Omrijem Glazerom.

Aktuelni čuvar mreže Zvezde Izraelac Omri Glazer došao kao isključiva želja Baraka Bahara, zbog čega je tadašnji golman i kapiten Milan Borjan morao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. Sada kada Bahara više nije tener ne bi čudilo da sa njim put domovine pođe i Glazer, a Zvezda sa pozajmice vrati Borjana. 

Međutim, deluje da bi Glazer rado ostao u Beogradu. Njegova supruga Šira nedavno je medijima u Izraelu otkrila da obožava Beograd. 

- Stvarno mi se sviđa Beograd. Ne mogu baš da objasnim, ali Beograd ima posebnu atmosferu, deluje malo staromodno i mi to volimo. Imam osećaj da još puno toga treba da vidim - rekla je Šira.

 

Foto: Instagram

Šira Glazer

 

Omri i Šira su se vrlo brzo prilagodili životu u Beogradu.

- Već nam je kao kod kuće. Svi su ovde veoma srdačni i ljubazni i žele dvam pomognu, pa je i tranzicija bila zaista lakša zahvaljujući tome. Već imamo dobre prijatelje iz tima i ispostavilo se da sam često letela i do Izraela pa sam videla i porodicu. 

 

Foto: Instagram

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omri Glazer (@omriglazer)

 

Podsećamo, Milan Borjan i Snežana likovali su nakon što je otkaz dobio Barak Bahar,

"Nije važno što si mi upropastio poslednjih nekoliko dana odmora u Parizu, važno je da si upropastio snove navijača Zvezde. Pogrešan poziv, šefe", napisala je Snežana pre nekoliko dana na Instagramu, aludirajući na to kako je Bahar dao otkaz Borjanu kada je stigao na "Marakanu".

Borjan je podelio na Instagramu fotografiju nastalu nakon osvojene 34. titule, uz poruku: "Bio jednom jedan tim!"

 

Foto: Informer printscreen

 

 

 

Bahar se zahvalio Borjanu odmah po dolasku u Zvezdu i pre prvog treninga i doveo Glazer. Sad mnogi misle da bi bivši kapiten mogao da se vrati u klub nakon odlaska Izraelca, ali deluje da Omri Glazer nema nameru da se pomeri sa gola i prepusti mu mesto.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija