• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2023

22:50

Sneža Borjan pratila derbi, njenu reakciju su svi čekali (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sneža Borjan pratila derbi, njenu reakciju su svi čekali (FOTO)

Podeli vest

Supruga proslavljenog golmana Crvene zvezde oglasila se nakon poraza srpskog šampiona.

Doživela je Crvena zvezda još jedan neuspeh ove jeseni pošto su u okviru zaostalog meča devetog kola Superlige poraženi od Partizana sa 2:1. Utakmica u Humskoj privukla je mnogo pažnje zbog slabih igara srpskog šampiona pod trenerskom palicom Baraka Bahara koji je, kako prenose svi domaći mediji, odmah posle meča smenjen. 

Novi loš rezultat prouzrokovao je lančanu reakciju sa svih strana. Navijači su igrače poslali u svlačionicu, a putem društvenih mreža oglasili su se miljenici "delija" koji su nekada nosili crveno-beli dres. 

Među njima i Milan Borjan, a nakon njega i supruga - Snežana. Ona je na svojoj Istagram priči objavila fotografiju Milana i njihovog sina dok su pratili utakmicu Partizana i Crvene zvezde. 

- Gledamo derbi... - koja je objavljena odmah nakon utakmice.

Foto: printscreen

 

Treba pomenuti da je Barak Bahar, sada već bivši trener Crvene zvezde, po dolasku na "Marakanu" prvo oterao Milana Borjana iako se radi o, bez ikakve dileme, najboljem golmanu srpskog šampiona u 21. veku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija