• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2024

10:44

Bugari otpužili Zvezdu za prekid: Tenzije nisu došle sa naše strane

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Bugari otpužili Zvezdu za prekid: Tenzije nisu došle sa naše strane

Podeli vest

Generalna proba Crvene zvezde protiv Boteva na pripremama na Kipru prekinuta je u 67. minutu zbog sukoba na terenu.

Nakon jednog oštrijeg starta Uroša Spajića, pobesneo je Dijogo Barbosa i pesnicom udario Srbina u lice. Odmah nakon toga, Vladan Milojević je odlučio da povuče ekipu u svlačionicu.

Trener bugarskog tima Hristo Janev zapravo optužuje crveno-bele da su odgovorni za incident na terenu.

- Znamo da je Crvena zvezda veliki klub, ali ovo su i za nas pripreme i hteli smo da odigramo dobar meč. Možda su očekivali da samo šetamo po terenu i da lako pobede. Ne, dobro smo igrali i radili. Scene koje su se dogodile na kraju nisu prijatne i ja ih ne podržavam, tome nema mesta u fudbalu, ali takve tenzije nisu došle sa naše strane. Poštujem protivnika, ali moraju i oni nas - rekao je on.

Naglasio je potom je da možda njihova dobra igra iznervirala crveno-bele.

- Ovo je bio drugi uzastopni težak meč za nas, igrali smo dobro, ali nisam zadovoljan kako se završilo. Nije lepo što se meč nije završio jer smo hteli makar do nerešenog ishoda. Možda je naša dobra igra iznervirala protivnika koji je potom reagovao nervozu - podvukao je bugarski trener.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija