• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2024

22:24

Zvezdini "legionari" ponos šampiona Srbije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdini "legionari" ponos šampiona Srbije!

Podeli vest

Superliga Srbije nastavljena je minulog vikenda nakon dvomesečne pauze, a branilac titule bio je siguran u prvom meču prolećnog dela šampionata pošto je na "Marakani" savladan Voždovac rezultatom 2:1.

Vladan Milojević nije u tom meču mogao da računa na dvojicu stranaca, pošto su Žan Filip Kraso i Hvang In Bom imali obaveze sa svojim reprezentacijama na kontinentalnim šampionatima.

Foto: Starsportphoto

 

Podsećamo, reprezentativac Obale Slonovače bio je važan štaf svoje selekcije koja je na kraju trijumfovala na Kupu Afričkih nacija, savladavši u finalu Nigeriju sa 2:1. Zvezdin napadač je nastupio na šest od ukupno sedam mečeva popularnih "slonova" i postigao je jedan gol protiv Burkine Faso u grupnoj fazi.

Foto: AP PHOTO

 

"Odigrao je 247 minuta i upisao se u strelce protiv Gvineje Bisao, u prvom meču grupne faze. U finalu je zamenio Sebastijana Alea, apsolutnog heroja nacije, čiji je pogodak i doneo trofej domaćinu u okršaju s Nigerijom", ističe se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Južna Koreja nije uspela da se okiti kontinentalnom krunom na Kupu Azije, ali je Hvang In Bom bio jedan od najzapaženijih igrača na prestižnom turniru. Zvezdin vezista nije propustio nijedan meč "azijskih tigrova" i postigao je jedan gol uz dve asistencije.

Foto: AP PHOTO

 

"Na osnovu specijalizovanog sajta "Sofaskor" - Hvang se našao u idealnom timu sa prosečnom ocenom 7,45", dodaje se u saopštenju šampiona Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

Kraso je u dosadašnjem delu sezone odigrao 21 utakmicu, te upisao osam golova i četiri asistencije za Zvezdu, dok je Hvang odigrao 18 utakmica, uz dve asistencije i dva pogotka.

"Čestitamo našim prvotimcima na reprezentativnim uspesima!", ponosni su na "Marakani" na svoje internacionalce.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija