• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

13.03.2024

14:15

Sferopulos poziva navijače: Nismo u dobroj poziciji, podržite nas!

EPA

Crvena zvezda

Sferopulos poziva navijače: Nismo u dobroj poziciji, podržite nas!

Podeli vest

Košarkaški Crvene zvezde sutra od 19 časova (Sport klub 1) dočekuju Makabi u Beogradskoj areni u okviru 29. kola Evrolige. Trener crveno-belih, Janis Sferopulos nada se podršci sa tribina, uprkos nešto slabijim rezultatima u elitnom takmičenju.

Tim sa Malog Kalemegdana izgubio je sve šanse za plasman u doigravanje Evrolige, ali preostale mečeve može koristiti kao motivaciju i injekciju samopouzdanja pred izazove u plej-ofu regionalne ABA lige.

Svestan da je ekipa podbacila u elitnom društvu je Janis Sferopulos, koji ipak priželjkuje podršku navijača bez obzira na dosadašnje neuspehe.

Foto: profimedia

Crvena zvezda prilikom poraza od Bajerna u Minhenu

- Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da navijači dođu i podrže nas. Očekujem pomoć navijača - rekao je grčki stručnjak.

Sa druge strane, Makabi ove sezone jako dobro zna kako je igrati u Beogradu, pošto im je "baza" usled rata između Izraela i Hamasa hala "Pionir" na Paliluli.

Sferopulos je istakao da je tim iz Tel Aviva jako dobar napadački i da koncentracija njegovih igrača mora biti maksimalna svih 40 minuta.

- Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru. Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način - objasnio je trener crveno-belih, koji je svojevremeno sa klupe predvodio i Makabi.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija