• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

08.03.2024

10:47

Nismo ni za Ž licencu, sve ste nam ogadili! Zvezdaši poludeli posle novog poraza košarkaša, javio se i Radonja (FOTO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Nismo ni za Ž licencu, sve ste nam ogadili! Zvezdaši poludeli posle novog poraza košarkaša, javio se i Radonja (FOTO)

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde žestoko su udarili po košarkašima tog kluba! Crveno-beli sinoć su u Monte Karlu poraženi od Monaka sa ubedljivih 98:80, a uprkos činjenici da meč nije imao preterani značaj za Beograđane, pristalice su osule paljbu po izabranicima Janisa Sferopulosa.

Zvezda je, realno gledano, još u januaru izgubila šanse za plej-in, kada je u samo nekoliko dana poražena od Asvela, pa od Albe, dve najgore ekipe u takmičenju. Nada je možda tinjala još neko vreme, ali u poslednja dva ili tri kola, crveno-beli su se potpuno predali, o čemu svedoči i sinoćnja partija u Monte Karlu.

Foto: Starsportphoto©

Rokas Gedraitis na meču protiv Monaka

 

Domaćin je sa pola gasa došao do vrlo ubedljivog trijumfa, a tim Janisa Sferopulosa držao se dobro sve do kraja treće četvrtine. Ipak, onda je usledio prepoznatljiv pad u igri, što su domaći iskoristili i poslednju četvrtinu rutinski priveli kraju.

Sve to veoma je razljutilo pristalice ekipe sa Malog Kalemegdana, pa su na društvenoj mreži "Iks" opleli po košarkašima, koji su trenutno na 16. mestu sa skorom od deset pobeda i čak 18 poraza.

"Ogadili su mi sve. Ne pamtim kada smo imali raspaliji tim. Mučno je gledati koliko se niko ne bori", glase neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poznato je da Crvena zvezda u prethodnih nekoliko godina sve radi kako bi dobila A licencu Evrolige. Međutim, nakon novog očajnog izdanja, pojedini navijači smatraju da klub uopšte ne zaslužuje da bude stalni član elitnog takmičenja.

"Ovo nije ekipa ni za Ž licencu. Da ne pričamo o A licenci. Amaterska ekipa ispod nivoa FIBA Lige šampiona", glasi još jedan od komentara besnih zvezdaša.

 

 

 

 

Nisu štedeli ni košarkaše pojedinačno. Jedan navijač smatra da je više od polovine igrača, kako kaže, neupotrebljivo.

"Smart, Nedović, Tobi, Gilespi, Hanga, Lazarević, to je šest potpuno beskorisnih igrača. A to je pola ekipe! Kad na to dodaš povređene Teodosića i Topića, kao i Ilića, koji ne igra, sve ti bude jasno kakav je posao odradila Zvezdina struka. Možemo samo da se molimo da Teo bude zdrav, inače nema ništa od titule u ABA ligi", navodi jedan navijač.

 

 

 

 

Poseban "pik" navijači izgleda imaju na Nemanju Nedovića, koji je protiv Monaka odigrao još jedan očajan meč. Povremeni reprezentativac Srbije česta je meta navijača, koji smatraju da, osim što loše igra, ne zalaže se dovoljno na terenu.

"Nedović može i da ostane u Monaku, nema potrebe da se vraća za Beograd", glasi jedna od poruka.

 

 

 

 

Taj komentar, ali i mnogi negativni na račun Nedovića, pogodili su i fudbalskog reprezentativca Srbije, Nemanju Radonjića. Popularni Radonja u jako dobrim odnosima je sa imenjakom iz košarkaškog kluba, pa je na društvenim mrežama podelio Nedovićevu fotografiju i ostavio kratku poruku.

Foto: Starsportphoto

Radonjić na utakmici košarkaškog kluba Crvena zvezda

 

"Pričaće ti o plovodbi, ti što sidro nisu digli", napisao je Radonjić i tako stao uz Nedovića.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija